Brutalna osveta bivše Hulkove supruge - Iz kreveta se smije s 30 godina mlađim

Iran Angelo krenula dalje

Brutalna osveta bivše Hulkove supruge - Iz kreveta se smije s 30 godina mlađim

M. Šljivak

Brazilska fudbalska zvijezda Hulk (37) šokirao je svijet nakon što je napustio suprugu Iran Angelo nakon 12 godina braka, te je oženio nećakinju Camilu s kojom je nedavno dobio i dijete. Bivša supruga nije željela patiti za mišićavom zvijezdom, pa je za sebe odabrala gotovo 30 godina mlađeg ljubavnika.

Čuveni fudbaler Hulk 2020. godine je šokirao cijeli svijet nakon što je oženio nećakinju Camilu Angelo. Ostavio je suprugu Iran s troje djece nakon 12 godina braka i odabrao je mlađu verziju svoje supruge, jer su tetka i nećakinja skoro identične.

"Sve sam joj dala, ispunjavala sam joj snove, davala novac, ljubav, pažnju, sve... Znala je moje slabosti i iskoristila ih", govorila je o svojoj nećakini nakon izdaje navodeći da su je ona i Hulk isjekli kao noževi.

Razvod s Hulkom je 54-godišnjoj Iran otvorio oči. Ona je odlučila uživati u životu i ovih dana je primijećena u veoma zanimljivom društvu.

Za sebe je odabrala gotovo 30 godina mlađeg ljubavnika. Lucas Suassuna je 25-godišnji inžinjer koji je uspio osvojiti srce Iran Angelo i prema brazilskim medijima, on joj je prva prava ljubav nakon Hulka.

Oglasi

Očigledno da ovoj 54-godišnjakinji nije bilo lako nastaviti dalje. Ipak su je brutalno izdali muž i nećakinja i to je bio pravi nož u leđa.

Ipak, odlučila je krenuti dalje nakon četiri godine. Izabrala je mladog ljubavnika i tako je poslala brutalan odgovor svom bivšem mužu i nećakinji.

S mlađahnim Lucasom itekako uživa. Dokaz su fotografije s društvenih mreža i očigledno da sada konačno uživa u životu.

Iran Angelo s bivšim mužem ima troje djece. Mjesečno za njihove izdatke dobija poprilično lijepe cifre od svog muža i dopušta mu da ih vidi nekoliko puta mjesečno.

On je sad međutim više vezan za mladu Camilu s kojom je dobio dijete u aprilu i posvetio se odgajanju kćerkice Zaye.

Oglasi