I Teletović pomaže: Bolnici u Konjicu kupuje respiratore

Bravo, Mirza!

I Teletović pomaže: Bolnici u Konjicu kupuje respiratore

Predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović odlučio je pomoći Domu zdravlja i bolnici u Konjicu.

Uslijed borbe s koronavirusom mnoge zdravstvene ustanove u našoj zemlji se suočavaju s problemima oko nedostatka opreme, a u pomoć je sada odlučio priskočiti i naš proslavljeni košarkaš.

Teletović je Domu zdravlja i bolnici u Konjicu poslao pomoć u vidu maski, dezinfekcijskih sredstava i lijekova, a razmatra se i mogućnost kupovine dva respiratora, što je svakako hvalevrijedna gesta.

"Hvala svima na pomoći i nadamo se da ćemo pobijediti za naš Konjic", poruka je iz konjičke bolnice.

U ova teška vremena na isti potez se odlučio i Džanan Musa koji je prijekopotrebnu opremu donirao Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Top Komentari

Benjamingst
Dobar covjek bravo
2 1
Vitez
Svaka cast za gest, ali do kad ce drzava pitati sportiste, dijasporu i poznate licnosti da kupuju, doniraju i placaju.Sve je u redu,samo kad ce drzava poceti bar eto ovo osnovno da obezbijedi Boze??!!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi