Ibrahimović je mrzio četiri igrača, a sa jednim je dijelio svlačionicu

Otkrio njegov bivši saigrač

Ibrahimović je mrzio četiri igrača, a sa jednim je dijelio svlačionicu

Esmer Oštraković

Zlatan Ibrahimović definitivno spada u legende fudbala, a obzirom da se nedavno oprostio od aktivnog igranja fudbala, na vidjelo polako izlaze neke stvari koje su se do sada jako dobro krile.

Tako su danas engleski novinari otkrili da je Ibrahimović mrzio četiri fudbalera, a jedan od njih je njegov bivši saigrač iz PSG-a, Edinson Cavani.

Ibrahimović i Cavani su zajedno odigrali 107 utakmica u dresu PSG-a, te su osvojili tri vezane titule u prvenstvu Francuske.

Sve je engleskim medijima otkrio Michael Ciani koji je sa Ibrahimović igrao u LA Galaxju, Ibrahimović je mrzio četiri fudbalera, a Cavani je bio jedan od njih.

"Rekao mi je da je sve bilo dobro sa tadašnjim trenerom Laurentom Blancom, ali nikako nije mogao da gleda Cavanija u svom timu", počeo je Ciani, te je nastavio:

Oglasi

"Rekao mi je da je mrzio tri ili četiri osobe u karijeri, a Cavani je bio jedna od njih. Ako ste bliski sa Cavanijem, Ibrahmoviću se to ne sviđa. Jednostavno ili ste uz Ibrahimovića ili uz Cavanija".

Cavani i Ibrahimović postigli su preko 100 golova za PSG, a obojica su u nastavku svoje karijere igrali za Manchester United.

Urugvajac je zapravo srušio rekord Ibrahimovića u PSG-u jer je postigao 200 golova u 301 utakmici.

Kasnije se Cavani nerijetko svađao sa Neymarom, te je odlučio da napusti ovaj klub i da sreću potraži negdje drugo.

Podsjetimo prije nekoliko sedmica se Ibrahimović zvanično oprostio od aktivnog igranja fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi