Vatrena Sprkinja i Zlatan u akciji: Prišlu mu je s jednom željom, a dobila mnogo više

Šta će reći Helena?

Vatrena Sprkinja i Zlatan u akciji: Prišlu mu je s jednom željom, a dobila mnogo više

Admin Čaušević

Jedan snimak iz beogradskog restorana uzburkao je strasti među fanovima Zlatana Ibrahimovića jer su mnogi mišljenja da je bilo nešto između Šveđanina bh. korijena i srbijanske brinete. 

Zlatan Ibrahimović izgleda ne može bez Beograda. Nakon što je po okončanju sezone bio u prijestolnici Srbije, Šveđanin bh. korijena se u grad na Dunavu vratio i ove sedmice.

Legendarni napadač je poznat po tome da voli balkansku muziku i lude provode svojstvene za ovo područje pa i nije čudo zašto je ponovo stigao u Beograd nakon što je okačio kopačke o klin.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/zlatan-ibrahimovic-ivana-bojanovic-beograd-izlazak-provod-fotografija/453772[/instagram]

Na interenetu se pojavio i snimak druženja Zlatana sa jednom atraktivnom brinetom, a u pitanju je izvjesna Jovana Vukičević.

Oglasi

Sluteći po Instagramu sa skoro 30.000 pratitelja ova Srpkinja voli život na visokoj nozi i zaista oduševljava fanove atraktivnim fotografijama.

U noći kada se družila sa Zlatanom odlučila se za crnu haljinu na britele i izgledala je jako atrktivno pa i nije čudo što čuveni napadač nije odolio da joj ispuni želju.

Prišla je Zlatanu sa željom da naprave selfie, a usput je uslijedio i kratki razgovor, a bilo je čak i dodira rukama.

Šta je to Zlatan rekao vatrenoj Srpkinji na uho ostat će vječita dilema, a seksipilna Jovana je za sada diskretna i ne želi da izaže u javnost.

Oglasi

Kako će na ove snimke reagovati Helena ostaje da se vidi. Ali jedno je sigurno da mnogi fanovi Zlatanove partnerice ne opravdavaju ovakvo ponašanje bivšeg napadača Milana i drugih velikana evropskog fudbala.

Ibrahimović i švedska glumica Helena Seger su u vezi dvije decenije. Penzionisani napadač nikada nije bio sklon incidentima van terana i uvijek je bio vjeran Švedskoj glumici.

Zlatan i Helena koja je od svog partnera starija desetak godina su do sada dobili dvojicu sinova, u pitanju su Maximilian (16) i Vincent Ibrahimović (15).

Top Komentari

Skender
Ja glupih novinara i pismenosti. Ona je Srpkinja a on je Zlatan! Gdje je ti logika/ Ako je ima samo moze ime + ime ili Srpkinja i Bosnjak (u mjesovitim brakovima nacionalnost djeteta je prema ocu). Zbog cega se samo nekome dodvoravati a svoje se nacije stidjeti???
1 2
user1676286668
Nije ona vatrena ona je ***** funjara obična lakše je tako napisat a ne nešto okrecete reci kako jest...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti