Crnki koja godinama žari i pali Beogradom nije odolio ni Ibrahimović, odmah se saznalo ko je ona!

Šveđanin na odmoru u glavnom gradu Srbije

Crnki koja godinama žari i pali Beogradom nije odolio ni Ibrahimović, odmah se saznalo ko je ona!

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović krajem maja objavio je da završava svoju fantastičnu igračku karijeru, a očito da je sada odlučio da se maksimalno odmori pred nove izazove. Ibra se nalazi trenutno u Beogradu, a veliku pažnju izazvala je fotografija s prelijepom crnkom čiji identitet se brzo saznao.

Ibrahimović je protekle dvije sezone proveo u Milanu, a u minuloj sezoni imao je mnogo problema s povredama zbog čega je shvatio da je stiglo vrijeme da okači kopače o klin.

Ovaj 42-godišnjak je imao emotivan oproštaj na San Siru i bilo je jasno koliko teško mu je palo što se mora penzionisati.

No, ubrzo nakon toga Ibrahimović je počeo maksimalno da uživa u odmoru kojeg dugo nije imao, te u posljednjim sedmicama putuje s jednog kraja svijeta na drugi.

Trenutno se Ibra nalazi u Beogradu gdje je odlučio provesti nekoliko dana odmora, a naravno odlučio je provjeriti zbog čega svi toliko hvale noćni život u glavnom gradu naše susjedne zemlje.

Oglasi

Ibrahimović je išao u provod, a jedna fotografija postala je hit na društvenim mrežama. Fotografisao se sa prelijepom crnkom koja je istu objavila kako bi se pohvalila na koga je "naletjela" u jednom od beogradskih klubova.

Fotografija je postala hit na društvenim mrežama, a ekspresno se saznalo i ko je djevojka koja je pravila društvo legendarnom napadaču.

Riječ je o pjevačici Ivani Bojanović koja često nastupa po beogradskim klubovima i nju u tom gradu već svi dobro poznaju.

Ivana slovi za jednu od pjevačica koje na nastupima prave odlične atmosfere, a u tome je uživao očito i Zlatan koji itekako voli da sluša muziku s ovih prostora što je naslijedio od svog oca Šefika Ibrahimovića.

Top Komentari

Skender
Ibro nikad pameti doci nece. Dzabe mu pare koje ima. Da ima malo pameti kosto nejma posjetio bi mjesta iz kojih vuce korijene i nesto ucinio za svoju blizu i dalju familiju ili sunarodnike. Oni crnci is africkih plemena su za njega pojam. Ljudi cim dobiju prvu placu u Evropi pomazu cijelom svom selu. To je moral i kucni odgoj. A ovaj supljoglavac sto nikad i nicim nije valjao BiH ide po agresorskoj zemlji da gleda nogate i sisnate hohstaplerke. Jad i bijeda.
2 3
MaDaj
“ Fotografija je postala hit na društvenim mrežama,” 1300 lajkova i 33 komentara … dakle HITTTTTTTTT svih vremena hahahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi