Fudbalski kralj (47) joj rekao da ide vani da jede, pratila ga je i ostala u šoku: "Taj 2. juli..."

Nikako da zaboravi taj dan

Fudbalski kralj (47) joj rekao da ide vani da jede, pratila ga je i ostala u šoku: "Taj 2. juli..."

E. Škorić

Neke ljubavi su vječne, ali neke ipak imaju svoj kraj. U slučaju legendarnog fudbalskog asa, ona sa voljenim klubom bila je mnogo jača nego sa vlastitom ženom.

Nema puno igrača koji su svoj život posvetili samo jednom klubu. Kada čovjek to izgovori (u ovom slučaju napiše op.a) odmah pomisli na Francesca Tottija i njegovu Romu. Zauvijek zajedno, od početka do kraja, u dobru i zlu.

Ali tako nije bilo sa dugogodišnjom suprugom Ilary Blasi. Romu nije, ali nju jeste prevario i to sa mnogo mlađom. Sada žena koja je bila 20 godina uz Tottija govori detalje i kako ga je uhvatila u krevetu s ljubavnicom.

Veza između njih dvoje, koja je započela 2002. godine, završila je prošle godine, nakon što je bivši napadač prevario poznatu TV voditeljicu sa Noemi Bocchi, svojom novom partnericom.

Oglasi

"Počele su se pojavljivati ​​neke slike Francesca i Noemi Bocchi na tribinama stadiona. Rekao mi je: 'Ne znam ko je ona, možda su mi je predstavili u teniskom klubu. Pogledaj sliku! Ona je pet redova iza, nije do mene'. Preda mnom i pred klincima se kleo da je priča s njim i Noemi Bocchi izmišljena", govori Ilary Blasi.

"Htjela sam to vidjeti svojim očima, željela sam imati dokaz jer Francesco nikada to ne bi priznao. Popodne 2. jula rekao mi je da ide van jesti. Saznala sam gdje živi, došla sam tamo i bio je ispred njegov auto. Slikala sam ga, ali sam šutjela. Istraga je tu stala, Francesco je znao da sam saznala za njegovu novu vezu", dodaje Ilary.

"Nije mi priznao i rekla sam: 'Dosta! Ja znam sve!'. Na kraju je ipak priznao, ali rekao da nije riječ o ozbiljnoj vezi. Nisam mogla vjerovati da čovjek koji je bio uz mene 20 godina, koji mi je uvijek govorio da me voli, koji se kleo da ne može živjeti bez mene, može učiniti ovako nešto. Osjećala sam se kao budala, osjećala sam razočarenje, gađenje i bijes".

"Ponizio me kao ženu i kao majku. U cijeloj ovoj priči novinari su me napali. Bio je prvak, najviše me boljelo što me niko nije razumio. Nisam znala da je takav. Udala sam se za Francesca Tottija iz ljubavi, a ne zbog novca. I uvijek sam to pokazivala", priznala je Ilary Blasi, prenosi Foot Mercato.

Oglasi

No, svako ima svoju verziju priče, a Totti je tvrdio da je ona njega prevarila i da je zbog toga pao u depresiju.

"Zbog korone sam izgubio oca i moja žena nije bila uz mene. Provjerio sam njen mobitel da potvrdim, nešto što nikada nisam učinio i pronašao sam poruke. Nisam više mogao spavati. Pravio sam se kako ništa nije u krivu, ali to više nisam bio ja...", ispričao je ranije ove godine Princ Rima.

Slavni par ima troje djece - Christiana, Isabel i Chanel, no oboje su odavno krenuli novim životnim putevima i pronašli partnere uz koje se, barem tako tvrde, ponovo osjećaju zaljubljeno i sretno.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi