Ne može da joj odoli: Tottiju pokazali šta mu radi bivša, reakcija nove djevojke je "đavolja"

Scena kakvu niko nije očekivao

Ne može da joj odoli: Tottiju pokazali šta mu radi bivša, reakcija nove djevojke je "đavolja"

A. Čaušević

Scena ravna onim meksičkim sapunicama viđena je tokom utakmice mladih timova Rome i Frosinenoea za kojeg od ovog ljeta nastupa Cristian Totti, sin čuvenog Francesca Tottija.

Totti se nakon skoro dvije decenije braka prošle godine razveo od Ilary Blasi i nekada svjetski poznati par nije ostao u dobrim odnosima, prije svega zbog teškog razvoda.

U međuvremenu su oboje našli nove partnere. Totti se skrasio sa Noemi Bocchi, dok je voditeljica sa bogatim njemačkim biznismenom Bastianom Mullerom.

Sa troje djece koliko su dobili tokom braka viđaju se koliko mogu, a tako je bilo i danas kada su na teren izašli omladinci Rome i Frosinonea.

Oglasi

Cristian Totti od ovog ljeta nastupa za omladince Frosinenea te je Totti u društvu prijatelja i nove djevojke stigao na utakmicu svog sina.

Međutim, nije ni slutio da će na stadionu biti i Ilary Blasi zajedno sa svojim prijateljicama, a kamere su uhvatile idelan trenutak kada je to saznao.

Name, Tottijeva prijateljica je čuvenom kapitenu Rome pokazala na mobitelu story kojeg je Ilary objavila na Instagramu.

Story koji je uzdrmao Tottija i njegovu bivšu

Princ Rima nije mogao da odoli, a da ne pogleda, dok je njegovoj novoj djevojci doslovno pao mrak na oči i jasno je da joj nije bilo ni do čega.

Inače, Totti senior je praktično uzalud dolazio na utakmicu pošto je u porazu Frosinonea 3:2, mlađi Totti dobio priliku tek u posljednjim minutama.

Posljednjih dana se špekuliše o Tottijevom povratku u Romu na neku od direktorskih funkcija i to najkraće tek za godinu.

Na Tottijevom povratku insistira Jose Mourinho pa će vjerovatno sve zavisiti od toga da li će portugalski stručnjak ostati na klupi ili ne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi