Ne može sklopiti oka od nje: Čuvena manekenka ponovo u krevetu najvećeg svih vremena
Foto - AFP

Irina ne može bez Toma

Ne može sklopiti oka od nje: Čuvena manekenka ponovo u krevetu najvećeg svih vremena

Midhat Šljivak

Čuvena ruska manekenka Irina Shaykhlislamova, poznatija kao Irina Shayk, ponovo je ulovljena u stanu najvećeg igrača američkog fudbala svih vremena Toma Bradyja.

Ruska manekenka Irina Shayk ne odustaje od veze s najvećim igračem američkog fudbala svih vremena Tomom Bradyjem, usprkos činjenici da on nije previše zainteresovan za vezu.

37-godišnju ljepoticu Brady je prije nekoliko sedmica 'odjavio'. Opravdao je to nedostatkom vremena za neku novu romansu jer je konstantno na putovanjima.

Međutim, stvari su se očigledno jako brzo promijenile. Irina je ponovo ulovljena ispred stana čuvenog quarterbacka i ponovo se rasplamsala priča o njihovoj romansi.

Očigledno je Shayk ta koja ne odustaje od Toma. On joj prema svemu sudeći ne može odoliti, pa se ljubavne zgode i dalje dešavaju između slavnog para.

Oglasi

Interesantno je svakako da je Irina prije nekoliko dana viđena s bivšim mužem, glumcem Bradleyjem Cooperom. Zajedno su izveli kćerku za Noć vještica, no Tom je trenutno njen jedini izbor.

Podsjetimo, Irina Shayk je svjetsku slavu stekla nakon veze s Cristianom Ronaldom. S legendarnim Portugalcem je provela čak pet godina (2010-2015), ali su se rastali jer ona nije htjela zasnovati porodicu.

Nekoliko godina kasnije dobila je kćerku s Bradylejem Cooperom i njihova romasna se činila kao neuništiva. Ipak, sve je to bilo prolazno i došlo je do raskida.

S druge strane Tom Brady je prošle godine završio 13-godišnju bračnu zajednicu s još jednom čuvenom manekenkom Gisele Bundchen s kojom ima dvoje djece.

Povezivali su ga potom s brojim poznatim ženama, a s Irinom je prvi put viđen tokom ljeta i ispostavilo se da su skupa.

I sada mu očigledno ne da oka sklopiti, a on se očigledno i ne buni previše.

Oglasi