Nakon Cristiana najljepšu na svijetu odjavila još jedna legenda - Iskoristio ju je i pustio da ide
(AP Photo/Daniel Cole)

Irina Shayk ostavljena od Toma Bradyja

Nakon Cristiana najljepšu na svijetu odjavila još jedna legenda - Iskoristio ju je i pustio da ide

Midhat Šljivak

Ruski model Irina Shayk (37) svjetsku slavu je stekla vezom s Cristianom Ronaldom, ali je Portugalac odlučio da je ostavi jer nije željela osnovati porodicu s njim. On se skrasio s Georginom Rodriguez, atraktivna Ruskinja je imala brojne veze, a u posljednja četiri mjeseca bila je s legendarnim Tomom Bradyjem. Ipak, i on je odlučio da mu je dosta lijepe Irine i završio je s njom.

Irina Shayk važi za jednu od najljepših žena na svijetu. Atraktivna 37-godišnja Ruskinja svjetsku je slavu stekla vezom s Cristianom Ronaldom (2010-2015), ali ju je Portugalac ostavio jer ona nije željela stvarati porodicu.

Nakon rastanka CR se skrasio s Georginom Rodriguez, a Irina je lutala od muškarca do muškarca. Posljednji s kojim je bila je legendarni igrač američkog fudbala Tom Brady, no i on je odlučio okončati vezu s njom.

Četiri mjeseca Tom i Irina su bili skupa. Viđeni su skupa na brojnim događajima, no Tom je odlučio kako mu je dosta i 'odjavio' je lijepu Ruskinju.

Oglasi

Razlozi raskida su poznati. Tom nema vremena za ljubav i odlučio je sve završiti prije nego što ode na drugi nivo.

"Da Tom ima više vremena za ljubav u potpunosti bi bio u tome i još uvijek bi bili zajedno. Smatra je sjajnom curom, ali on je prezauzet poslovima koje ima, želi se družiti s djecom i sprema se za posao komentatora", govori izvor blizak Bradyju i dodaje:

"Možda se ponovo sretnu u budućnosti, ali trenutno je najbolje da budu samo prijatelji", govori neimenovana osoba.

Tom se prošle godine nakon 13 godina braka rastao s brazilskom ljepoticom Gisele Bundchen. S njom ima dvoje djece, te sina iz prve veze s Bridget Moynahan.

S druge strane Irina je također postala majka i prije šest godina rodila je kćerku Leu poznatom glumcu Bradleyju Cooperu.

Brady je dakle Irinu ostavio zbog posla koji će mu u narednim godinama donijeti nestvarnih 375 miliona dolara. Dovoljan razlog za rastanak.

Oglasi