Šou na žrijebu Lige prvaka ukrala je mlada ljepotica - mnogi su kasnije shvatili čija je djevojka

Isabel često u kadru

Šou na žrijebu Lige prvaka ukrala je mlada ljepotica - mnogi su kasnije shvatili čija je djevojka

Edmir Škorić

Tokom žrijeba Lige prvaka, kamere su uočile nasmijanu ljepoticu, koja je ubzro postala viralna i koja je definitivno ukrala svu pažnju na ceremoniji u Monaku.

U četvrtak je održan žrijeb Lige prvaka, a u publici je bila Isabel Johansen. Norvežanka je djevojka slavnog napadača Manchester Cityja, Erlinga Haalanda, koji je proglašen za igrača godine od strane Uefe nakon što je prošle sezone postigao čak 52 gola.

Upravo zahvaljujući njegovim golovima, City je osvojio Ligu prvaka prvi put u klupskoj historiji, a uz to je mašina Pepa Guardiole osvojila Premier ligu i FA kup.

23-godišnjem Haalandu je uručen trofej nakon što je održan žrijeb kojim su rukovodili bivši igrač Chelseaja Joe Cole te nekadašnji defanzivac Barcelone Eic Abidal.

Haalandov City je na kraju zapao u grupu sa Leipzigom, Crvenom zvezdom i Young Boysima.

Oglasi

Dok je Haaland primao nagradu, njegova djevojka Isabel je ukrala šou dok su kamere neprestano jurile prema njoj. Isabel je izgledala zapanjujuće u svojoj crnoj haljini.

Norveška 19-godišnja nogometašica pratila je svog dragog na svečanoj ceremoniji u Monaku

A pojedini fanovi na društvenim mrežama nisu mogli a da ne prokomentarisu njen izgled. "Kamera je fokusirana na Isabel, a Haaland je pravi sretnik", napisao je jedan.

"Ko je ova prelijepa djevojka?", pitao se drugi.

Erling Haalnd je postigao 52 gola u prošloj sezoni, UEFA ga proglasila igračem sezone

19-godišnja Isabel također je nogometašica i upravo je kroz sport upoznala Haalanda. Par se upoznao u lokalnom timu Bryne prije nego je Haaland prešao u Molde.

Veruje se da su počeli da se zabavljaju tokom njegovog boravka u Borusiji Dortmund. Isabel je bila na terenu u Istanbulu dok je njen dragi slavio trofej Lige prvaka nakon pobjede nad Interom Edina Džeke ranije ove godine.

Mladi par je slavio titulu Lige prvaka u Istanbulu ranije ove godine
Oglasi