Drugi snimaju i bulje, on zadovoljno trlja ruke: Ivana Knoll na tribinama udovoljila arapskom šeiku

Hrvatica na finalu Lige prvaka

Drugi snimaju i bulje, on zadovoljno trlja ruke: Ivana Knoll na tribinama udovoljila arapskom šeiku

Admin Čaušević

Zar je neko pomislio da će najvažnije klupska utakmica godine proteći bez Ivane Knoll? Hrvatica rodom iz Čapljine je ponovo bila jedna od glavnih atrakcija u Istanbulu.

Ivana Knoll je svjetsku slavu doživjela svojim pikatnim izdanjima tokom Svjetskog prvenstva u Kataru. Atraktivnim izgledom i stajlingom rijetko koga je ostavila ravnodušnim.

Nakon što je proteklih mjeseci privlačila pažnju raznim promotivnim kampanjama, u subotu je bila u Istanbulu na finalu Lige prvaka.

Hrvatica je na sebi nosila kratki bijeli šorc te top u bojama Hrvatske, dok je njen duboki dekolte bio u krupnom planu te se moglo možda vidjeti više nego što je ona planirala.

Hrvatica je bila jedna od glavnih atrakcija u finalu Lige prvaka

Jedan od navijača Manchester Cityja se maskirao u arapskog šeika te nije odolio, a dane priđe atraktivnoj Ivani kako bi napravili zajedničku fotografiju.

Oglasi

Hrvatica je naravno udovoljia arapskom šeiku koji je zadovoljno trljao ruke zbog fotografije, dok su pojedini navijači u pozadini sve snimali mobitelom.

Inače, Ivana nije propustila priliku da svoje "dogodovštine" sa Ataturka podijeli na Instagramu. Zanimljiva scena joj se desila kada je pokrenula prenos uživo. 

[instagram]https://www.instagram.com/p/CtUS8l2JbLv/[/instagram]

U tom trenutku su prisutni na stadionu shvatili o kome se radi te su joj počeli prilaziti radi zajedničke fotografije. 

Oglasi

Naravno nije propustila ni priliku da objavi nekoliko fotografija svog atraktivnog outfita za istanbulsko izdanje. Fotografije su postale viralne i skupile su preko 160.000 lajkova.

Hrvatice već neko vrijeme nije bilo na sportskim događajima, ali finale Lige prvaka jednostavno nije mogla propustiti te je naravno sebi podigla popularnost.

https://sportsport.ba/magazin/ivana-knoll-nogometasi-podcast/443889

Reprezentaciju Hrvatske u narednim danima očekuje završnica Lige nacija u Nizozemskoj. Polufinale protiv domaćina je u srijedu na De Kuipu. A kakve su šanse da se Knoll ne pojavi u Rotterdamu? Jako male...

Top Komentari

user1676286668
Čauš druže ti izgleda drkice bacas na ovu plastičnu funjaru nemoj nas peglat sa njom daj sporta kakvog Ivo ovu raspali kuravelu
2 2
Samo_Realno
Vas dvojica ne volite zene, onda sigurno volite jedan drugog ,heheeh
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi