Ivana Knoll u crnom grudnjaku i crnim hlačicama pokazala koliko visoko može podići nogu

Da ti srce stane

Ivana Knoll u crnom grudnjaku i crnim hlačicama pokazala koliko visoko može podići nogu

Edmir Škorić

Ivana Knoll, hrvatska manekenka s preko tri miliona pratilaca na Instagramu, objavila je video u seksi pozi i opet dospjela u centar pažnje.

"Namjera mi je bila snimiti selfie, ali ne, to bi bilo prelako". Ovim natpisom na Instagram storyju Ivana Knoll htjela je oduševiti svoje pratitelje seksi pozom i čini se da je uspjela u tome.

Zgodna navijačica hrvatske reprezentacije zapanjila je fanove objavljenim videom na Instagramu. Ivana je nosila crni grudnjak, kratke hlačice i imala je štikle na nogama, pa je legla ispred ogledala i pokazala svima koliko visoko može podići nogu.

Djevojka iz Livna apsolutni je hit na društvenim mrežama, a prvi put smo je 'upoznali' tokom Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, a vrhunac slave doživjela je 2022. godine u Kataru gdje je u izazovnim kombinacijama pratila fudbalere Hrvatske.

Ni stroga pravila odijevanja tokom Mundijala u Kataru nisu zaustavili Ivanu. Nije ispoštovala kulturna pravila organizatora, no na kraju je prošla nekažnjeno.

Oglasi

Nakon završetka Svjetskog prvenstva ime Ivane Knoll dugo nije silazilo s naslovnica brojnih magazina. Hrvatica je vrlo brzo stekla veliku popularnost na društvenim mrežama. U ovom trenutku njen Instagram profil prati čak 3,1 miliona korisnika koji prate fotografije i videa koje objavljuje "Kraljica Svjetskog prvenstva".

Nedavno je Ivana Knoll na storyju podijelila fotografiju na kojoj je možete vidjeti bez šminke. Na fotografiji se osim Hrvatice nalazi i njena prijateljica koja je frizerka. Čini se kako izgleda mnogo drugačije nego na uobičajenim fotografijama sa šminkom na licu.

Prošlog novembra hrvatska navijačica na društvenim je mrežama podijelila fotografiju na kojoj pozira na gradskim ulicama u vrlo oskudnom izdanju. Prema mišljenju nekih korisnika, njena je kreacija prešla granice dobrog ukusa.

Oglasi

"Što ljudi pomisle kad se pojaviš na javnim mjestima u odjeći za spavaću sobu?!", napisao joj je jedan od pratilaca.

Ivana Knoll ne mari za takve komentare, ona zaista uživa u svakom trenutku svog život i često je u društvu svjetskih zvijezda, te prisustvuje velikim događajima poput Velikih nagrada Formule 1, najvećih fudbalskih događaja, a pratila je i neke utakmice NBA lige.