Jedan krivi pogled 'skočio je na nos' Ivani Knoll - Goropadna žena je krenula da je ubije zbog momka
AP Photo/Emrah Gurel

Napad na poznatu navijačicu

Jedan krivi pogled 'skočio je na nos' Ivani Knoll - Goropadna žena je krenula da je ubije zbog momka

Midhat Šljivak

Vatrena hrvatska navijačica Ivana Knoll (30) napadnuta je u jednom baru na grčkom ostrvu Mikonos. Nju je napala nepoznata žena jer joj je pogledala dečka.

Ivana Knoll je postala prepoznatljivo lice gdje god da se pojavi. To je često zna i koštati, a atraktivna Hrvatica je sada u centru pažnje zbog napada koji se desio u Grčkoj.

Dok je uživala s prijateljima u jednom baru Ivanu je napala žena koja je bila ljubomorna jer je Knoll zapala za oko njenom dečku koji je sjedio u baru.

"Prošle noći me napala nepoznata žena koja je u 40-im godinama. Nisam mislila da ttrebam osiguranje dok sam pila čaj s prijateljima", piše Ivana i nastavlja:

"Napala me je jer je njen dečko pogledao u mene kada sam ušla u bar. Čekala je tri sata da krenem kući kako bi me napala. Ja je nisam primijetila, ali srećom moji prijatelji su je zaustavili i udaljili od mene."

Oglasi

"Jedva su je držali jer je histerisala i rekla je da me treba ubiti. Policija je došla nakon jednog sata i nakon svega će ići na sud. Dame, šta nije u redu s vama", istakla je Ivana i dodala je:

"Kako neko može biti tako zao i ljubomoran? Kako ne razumijete da uvijek postoji neka žena koja je ljepše, mlađa, zgodnija, pametnija, moćnija i uspješnija. Što prije to shvatite bit će te bolja verzija sebe. Ne određujte svoju vrijednost kroz muškarce", poruka je Ivane Knoll.

Hrvatska navijačica je u centar pažnje svjetske javnosti došla na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, da bi prije godinu dana u Kataru napravila potpuni bum u svijetu.

Svojim skromnim oblačenjem i golišavim nastupima u Kataru stekla je veliku popularnost širom svijeta, a ona je to maksimalno iskoristila i dobila je ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama.

To joj donosi i probleme i očigledno je brojnim ženama trn u oku.