I to smo dočekali: Potukli se pijani Hrvati i to ni manje ni više nego zbog Ivane Knoll

Neralne scene u Rotterdamu

I to smo dočekali: Potukli se pijani Hrvati i to ni manje ni više nego zbog Ivane Knoll

Admin Čaušević

Utakmica polufinala Lige nacija između Nizozemske i Hrvatske sasvim očekivano nije mogla proteći bez Ivane Knoll, najpoznatije navijačice Vatrenih.

Na ulicama Rotterdama se tokom dana okupilo oko 10.000 navijača među kojim je i Ivana Knoll koja predstavlja posebnu atrakciju za mušku populaciju.

Jasno je da se popilo i koje pivo više pa je isped famoznog stadiona De Kuip situacija eskalirala i to zbog Knoll.

Naime, navijači Hrvatske su željeli fotografiju sa atraktivnom djevojkom rođenoj u Čapljini prilikom čega je došlo i do tučnjave.

Oglasi

Jedan navijač je pokušao priči Ivani, druga dvojica su ga zaustavila poslije čega je došlo do fizičkog obračuna.

Policija je ubrzo pristigla i smirila sitauciju, a ljuti navijač se pokušao obračunati i sa pripadnicima javnog reda i mira te je jasno izvukao deblji kraj.

U međuvremenu Knoll je stigla na stadion i normalno nije propustila priliku da objavi fotografije na svom Instagram profilu.

S obzirom da je prije nekoliko dana bila na finalu Lige prvaka u Istanbulu nije nikakvo iznenađenje što se Knoll pojavila i u Rotterdamu.

Kako bi dobila na popularnosti Hrvatica nastoji biti u centru pažnje tokom svih važnijih sportskih događaja, posebno kada igra reprezentacija Hrvatske.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Njeni atraktivni outfiti te seksipilno tijelo su za sada savršeni recept za popularnost pošto su za nju čuli svi ljubitelji fudbala.

Inače, djevojka rođena u Čapljini je krajem aprila plijenila pažnju i u Bakuu gdje se pojavila na utrci Formule 1 za Veliku nagradu Azerbjedžana.

Top Komentari

kenny
Al ga holandez isamara hahhahaha
4 2
Skender
Ona sisulja nejma pametnija posla nego odlaziti na stadione da pokazuje guzove. A oni debeli tuljani s pivom samo glupsoni i nista vise. Dok je svijeta bice i budala.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi