Samo Jack Grealish na ovakav način može šokirati svijet - Niko nije očekivao ovakve scene

Mirna proslava

Samo Jack Grealish na ovakav način može šokirati svijet - Niko nije očekivao ovakve scene

Midhat Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Jack Grealish proteklog ljeta je napravio potpuni haos opijajući se širom svijeta nakon osvajanja trostruke krune. Danas je ovaj fudbaler proslavio 28. rođendan i iznenadio je sve činjenicom da se nije 'ubio' od alkohola.

Jack Grealish je ovog ljeta bio u centru pažnje svjetskih medija. Nakon osvajanja Lige prvaka u Istanbulu on se danima nije trijeznio, a nakon Turske provod je nastavio na Ibizi i Las Vegasu.

Grealish je danima bio potpuno pijan, pa se očekivalo da će ovog vikenda nastaviti s provodom jer danas slavi svoj 28. rođendan.

Međutim, Grealish je iznenadio apsolutno sve. Pijanke nije bilo već je odlučio počastiti društvo, porodicu i prijatelje.

Vila u kojoj je Jack Grealish organizovao zabavu

On je za 20.000 funti iznajmio luksuzni prostor. Tu je ugostio svoje najdraže, uživali su u suncu i kupanju i proveli su se jako dobro.

Oglasi

"Jack dolazi iz velike porodice i zaista voli trošiti novac na njih i pokazati im veliku ljubav. Ponosan je na sve što je napravio i odlučio je na ovaj način proslaviti sve", govori za The Sun insajder sa zabave i dodaje:

"Radi naporno i odlučio je razbistriti glavu, odvesti porodicu na selo i uživati s njima."

Grealish se iz reprezentacije Engleske povukao zbog povrede i mogao je u miru proslaviti rođendan jer drugih obaveza nije imao.

Za mnoge neočekivano bez pijanke, ali možda je odlučio da se malo smiri i udalji od svega.

Najnovije vijesti