Alvesova bivša završila sa fudbalskom propalicom, Brazilcu će se okrenuti svijet zbog sporne fotke

Družili se u Kolumbiji

Alvesova bivša završila sa fudbalskom propalicom, Brazilcu će se okrenuti svijet zbog sporne fotke

Admin Čaušević

On prolazi kroz najteže dane karijere, a ona nakon bolnog kraha velike ljubavi. Sada su se našli zajedno i nisu uspjeli da se suzdrže, a da ne objave zajedničku fotogafiju sa njihovog druženja i zagolicaju maštu svojim fanovima. 

Bivša supruga Danija Alvesa Joana Sanz nedavno je viđena u kafiću zajedno s bivšom superzvijezdom Real Madrida Jamesom Rodriguezom. Kolumbijac, koji je 2014. osvojio nagradu Puskas za svoj čudesni pogodak protiv Urugvaja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, vlasnik je tog uslužnog objekta.

Sanz je postavila fotografiju uz Rodrigueza na svoj Instagram story uz sljedeći opis:

"Hvala ti, James, na dobrodošlici u tvoju prekrasnu zemlju. Kakva lijepa energija. Sretno s kafom. Uzet ću kovčeg s bogatim mirisom kolumbijske kafe."

Fotografija Jamesa i Joane koja će sigurno zadati glavobolju Daniju Alvesu

Sanz je nedavno prekinula s Alvesom. To se dogodilo nakon što je legenda Barcelone uhapšena pod optužnicom za navodno seksualno zlostavljanje u jednom noćnom klubu u Barceloni.

Nakon što je odlučila da ostavi čuvenog desnoge beka mnogi su je prozvali bestidnicom pošto uoopšte nije previše tugovala za Brazilcem.

Oglasi

U jednoj od posjeta bivšem mužu među glavnim temama je bila ekonomska situacija, odnosno koliko novca će Sanz dobiti od razvoda.

Putem društvenih mreža je u nekoliko navrata emotivnim statusima posvećivala pažnju Alvesu kao jedne prilike kad je navela da joj je srce razbijeno na hiljadu komadića.

"Toliko mi treba tvoj zagrljaj da te vidim kako se smeješ ili plešeš. Treba mi tvoja radost. Rekla si mi da ne plačem i obećavam da ću se potruditi da ne plačem"

"Živim najteže dane, ali me ta unutrašnja hladnoća uvijek prati. I ponekad me razbije na hiljadu dijelova. Osjećam se sama, znaš? Rekla si mi da gdje god da budem, ti ćeš biti sa mnom, ali ja te ne osjećam."

Oglasi

Ovo su samo neke od srceprajućih poruka koje je Sanz ne tako davno upućivala Alvesu, međutim nije bilo potrebno dugo da sve zaboravi i krene novim putem.

Sada je naletila na Jamesa Rodrigueza, nekada sjajno fudbalera koji je fudbalski propao u 31. godini i trenutno je bez angažamana nakon što je dobio otkaz u Olympiacosu.

Ko zna da li će Kolumbijac više i zaigrati fudbal, ako to i uradi teško da će to biti u nekom vrhunskom evropskom klubu.

Možda ga više nećemo gledati na najvećoj sceni, ali zato sigurno hoćemo u društvu lijepih i atraktivnih dama. Pravi primjer za to je druženje sa Sanz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti