Navijačica spavala s pola NBA tima: "Pokazala sam da mogu biti talentovana i aktivna"

Navijačica spavala s pola NBA tima: "Pokazala sam da mogu biti talentovana i aktivna"

Midhat Šljivak

Nekadašnja cheerleadersica Brooklyn Netsa Jef Rufo otkrila je kako je spavala s nekoliko košarkaša ovog tima. Ona nije željela o imenima, ali je saopštila kako su to poznata lica s parketa.

Jef Rufo godinama je bila navijačica Brooklyn Netsa. Bila je dio cheerleadersica koje su bodrile tim iz New Yorka, a pored toga imala je vruće noći s dobrim dijelom ekipe.

Ona je saopštila kako je usprkos zabranama koje imaju po ugovoru spavala s nekoliko igrača Netsa.

"Nije vam dozvoljen kontakt s igračima po ugovoru, ali mislim da igrači nemaju takvu stavku u svojim ugovorima i mogu raditi šta im je volja".

"Ja sam to u svakom slučaju radila. Ne dopuštaju nam da to radimo jer smatraju da nam seksualni odnosi oduzimaju talent. Ne dijelim to mišljenje. Mogu biti talentovana i seksualno aktivna", istakla je ona, a o igračima s kojim je bila nije željela govoriti.

Oglasi

"Imala sam odnose s nekoliko igrača Netsa dok sam plesla tamo četiri godine. Ne želim o imenima, ali nisu bili igrači s klupe", istakla je ona.

[twitter]https://twitter.com/LeqionHoops/status/1719901558010200563[/twitter]

Naravno, ovakva dešavanja nisu ništa novo u NBA ligi. Atraktivne cheerleadersica često zapadnu za oko igračima, pa nikakva zabrana ne može ih spriječiti da rade šta žele van parketa.

Saradnja je očigledno obostrana. Šuti se sa obje strane i kada je tako, onda nikakvih problema nema i svi su sretni i zadovoljni.

Rufo je odlučila izaći u javnost nakon što joj je ugovor završen. Nije imala nikakve prepreke za to, ali nije željela spominjati nikakva imena, pa se o njima sada može samo nagađati.

Prethodnih godina u dresu Brookyln Netsa igrale su brojne velike face NBA lige i svi su u ovom slučaju 'osumnjičeni'.

Najnovije vijesti