Gledala ga je kako raste, ušla mu u krevet, a sada želi i slavno prezime njegovog oca
Foto - Instagram

S Pippen na Jordan

Gledala ga je kako raste, ušla mu u krevet, a sada želi i slavno prezime njegovog oca

Midhat Šljivak

Sin najvećeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana, 32-godišnji Marcus, uskoro će stati na ludi kamen sa 17 godina starijom Larsom Pippen, bivšom suprugom NBA legende i saigrača njegovog oca Scottieja Pippena. One je odlučila po udaji uzeti slavno prezime Jordan.

Larsa Pippen već godinama unazad izaziva veliku pažnju. Bivša supruga NBA legende Scottieja Pippena postala je poznata po brojnim farsama s mnogo mlađim momcima, te je išla od jednog do drugog.

Sada je došlo vrijeme da se ova 49-godišnjakinja smiri. Odlučila je da se uda, a njen izbor je sin legendarnog Michaela Jordana, 32-godišnji Marcus.

Par je već mjesecima u vezi. Iskusna Larsa zavela je mnogo mlađeg Jordana i odlučili su se za brak, te osnivanje porodice. On je odlučila po udaji i uzeti slavno prezime.

"Nismo još odlučili gdje će se vjenčanje održati, ali smo se složili da će Larsa promijeniti prezime u Jordan", otkriva Marcus i navodi da vjenačanje neće biti neka velika proslava.

Oglasi

"Mi Jordani smo veoma privatno nastrojeni. Održat ćemo privatno vjenačanje za našu porodicu i prijatelje i možda još jedno za javnost. Vidjet ćemo", istakao je on.

Michael Jordan nije želio da se miješa u vezu svog sina i žene koja je bila godinama u braku s njegovim saigračem Scottiejem Pippenom.

"Samo mi je rekao da sam odrastao čovjek. Dok sam ja sretan i on je. Nikad se nije miješao u moj privatni život, pa ne želi ni sad", govori Marcus.

Na kraju su skupa poslalo poruku svim hejterima. Ne zamaraju se previše onim što se piše.

"Ko ih je*e! Svako ko nije sretan zbog nas može da od*ebe", njihova je zajednička poruka.

Oglasi