Djevojka poznatog fudbalera objavila golu sliku na Instagramu, svi se pitaju kako nije obrisana

Uvijek u centru pažnje

Djevojka poznatog fudbalera objavila golu sliku na Instagramu, svi se pitaju kako nije obrisana

Edmir Škorić

Djevojke slavnih fudbalera uglavnom su manekenke koje često nazivamo i influencericama, s obzirom na njihovu aktivnost na društvenim mrežama, gdje svakodnevno objavljuju sadržaj kojim privlače pažnju svojih 'fanova'.

Jessica Goicoechea nije nikakav izuzetak. Manekenka je podijelila nekoliko snimaka nedavnog posjeta u Baliju (Indonezija), a jednom fotografijom sve šokirala.

Ona je, naime, okrenuta leđima pozirala potpuno gola. Njenih 1,8 miliona pratilaca ostalo je u čudu i svi se pitaju kako je moguće da je vlasnik Instagrama nije uklonio jer se ipak radi o 18+ sadržaju koji nije namijenjen mlađoj populaciji.

Tokom odmora u Baliju napravila je nekoliko poprilično uzbudljivih snimaka. Na jednoj fotografiji pozira ispred hotela u donjem vešu i time na uvid svima daje izgled svoje stražnjice.

Jessica već dugo vremena privlači veliku pozornost zbog objave 18+ sadržaja, a pitanje je kako sve to podnosi njen izabranik, bivši igrač Barcelone Marc Bartra.

On je ponikao u Barceloninoj La Masiji, igrao za prvi tim, a 2016. prešao u Borussiju Dortmund. Vratio se u Španiju i potpisao za Betis, igrao u Turskoj za Trabzonspor, sada je ponovo u Betisu iu koji je ljetos došao kao slobodan igrač.

Top Komentari

plemic
ni ja joj nebi uskratio pravo za ovakvu fotkicu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.