Zbog haljine djevojke bivšeg igrača Barcelone "bačena mrlja" na Grammy nagrade, baš je pretjerala

Jessica je uspjela da se nađe u centru pažnje

Zbog haljine djevojke bivšeg igrača Barcelone "bačena mrlja" na Grammy nagrade, baš je pretjerala

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Barcelone, Marc Bartra, našao se u centru pažnje javnosti zbog neprimjerenog stajlinga njegove djevojke Jessice s kojom se pojavio na crvenom tepihu latinske verzije Grammyja koji je održan u Sevilli.

Na ovoj ceremoniji pojavio se veliki broj poznatih ličnosti iz Španije, a latinska verzija Grammy nagrada privukla je i pojedine fudbalere koji su sa svojim ljepšim polovinama prošetali crvenim tepihom.

Međutim, sve je stalo kada su se pojavili Marc Bartra i njegova djevojka Jessica Goicoechea koja je svojim stajlingom izazvala lavinu komentara.

Jessica se pojavila u crnoj haljini s ogromnim izrezom s prednje strane, a mali dio haljini jedva je uspio da obuzda grudi djevojke fudbalera Betisa.

Bartra je bio primjereno obučen iako ni on ispod crnog sakoa nije imao košulju, ali je uspio da pokrio dosta više tijela nego što je to uradila njegova djevojka.

Oglasi

Jessica je dobila ovacije kada se pojavila na crvenom tepihu, ali javnost u Španiji nije imala previše milosti prema njoj.

Kritikovali su je da je previše pokazala i da takva haljina jednostavno nije za tako važne događaje kao dodjela Grammy nagrada.

Također, mnogi su se pitali šta će jedan fudbaler uopšte na takvoj ceremoniji koja je privukla zaista velike zvijezde među kojima su Shakira, Antonio Banderas, Rosalia, Karol G, Luis Fonsi i mnogi drugi.

Oglasi

Što se tiče Bartre on se trenutno oporavlja od povrede Ahilove tetive, te je u dosadašnjem dijelu sezone za Betis odigrao tek četiri meča u svim takmičenjima.

U Betis se vratio ovog ljeta nakon što je prethodnu sezonu proveo u Trabzonsporu. Ponikao je u Barceloni gdje je u prvom timu proveo četiri sezone, a pored toga imao je i kratku avanturu u Borussiju Dortmund.

Top Komentari

user1676286668
Odakle ona na dodjeli Grammyja? To je pravo pitanje sve kuravele i sponzoruse na tim mjestima se samo prodaju da ima ko sta jbavat
0 0
bhodzic
Naopako obukla haljinu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi