Bezobrazni djedica (80) uhvaćen u nezgodnom trenutku s mladom navijačicom

Legendarni Johnson postao predmet interesovanja

Bezobrazni djedica (80) uhvaćen u nezgodnom trenutku s mladom navijačicom

Midhat Šljivak

Kamere često znaju uhvatiti ljude u veoma neugodnim situacijama, a ono što se desilo čuvenom treneru američkog fudbala izazvalo je veliku pažnju. Jimmy Johnson je došao u Dallas kako bi dobio 'prsten časti' od kluba, a desila mu se nezgoda pred kamerama s mladom navijačicom.

Jimmy Johnson veliko je ime u svijetu američkog fudbala. Dvostruki NFL prvak s Dallas Cowboysima dobio je 'prsten časti', ali pritom mu se desila poprilično neugodna situacija.

Imao je 80-godišnji trener problema s pantolama. Kaiš mu je zakazao, pa ga je odlučio popraviti pred očima navijačice Cowboysa, a kamera je baš u tom trenutku prikazala legendarnog trenera.

Kamerman je uspio ispraviti situaciju i prebaciti kadar na teren, ali komentari na društvenim mrežama su očekivano brutalni.

"Da li je Jimm Johnson tek tako popravljao kaiš izlazeći iz tunela s navijačicom Cowboysa? Dobri stari Jimmy", jedan je od komentara.

Oglasi

"Ovo uopšte ne izgleda zastrašujuće. Stari Jimmy popravlja pantalone pred mladom navijačicom", još je jedan u nizu komentara.

Čuveni trener naravno nije obraćao pažnju previše. On je dobio nagradu za sve što je učinio s Cowboysima, gdje će zauvijek ostati upamćen kao istinska trenerska legenda.

Jimmy Johnson je kao 22-godišnjak započeo trenersku karijeru. Nije draftovan u NFL, pa je odlučio postati trener.

Prvi posao je imao kao asistent na Louisiana Tech univerzitetu, a zatim je iz godine u godinu mijenjao poslove i uglavnom je dio trenerskog tima.

1979. godine je na univerzitetu Oklahoma State dobio mjesto glavnog trenera. Proveo je tu četiri godine, baš kao i na univerzitetu Miami.

U NFL stiže 1989. godine. Angažovali su ga Dallas Cowboysi i napravili su pravi potez jer ih je odveo do dva naslova prvaka. Trenersku karijeru Johnson je okončao kao trener Miami Dolphinsa 1999. godine.

Promo

Oglasi