"Ona sama, a njih četvorica": Nakon što je prešla na islam kruže pikantne fotke Benzemine djevojke

Jordan Ozuna je postala muslimanka

"Ona sama, a njih četvorica": Nakon što je prešla na islam kruže pikantne fotke Benzemine djevojke

Admin Čaušević

Jordan Ozuna je prije nekoliko dana otkrila kako je prešla na islam te je izazvala pažnju brojnih inostranih medija. 

Nakon što je poprilično diskretna Amerikanka otkrila da je promijenila religiju inostrani mediji su se raspisali o njoj i njenom životu.

Kao što je poznato Karim Benzema i Jordan svoj privatni život maksimalno čuvaju od očiju javnosti i žele biti tajnoviti.

Međutim, ubzro nakon priznanja da je postala muslimanka na internetu su se pojavile fotografije iz prošlosti koje bi 33-godišnjakinja najradije izbrisala.

Najviše pažnje je svakako privukla ona iz 2017. godine kada je Jordan ulovljena sa četvoricom muškaraca na jednoj jahti. 

Oglasi

Bilo je to u vrijeme kada se špekulisalo da se ova manekena viđa sa američkim reperom Tygom, a spornu fotografiju možete pogledati ovdje.

Dok je bila mlađa pravila je fotografija zbog kojih se sada možda i srami pošto je jednom viđena i bez toplesa što možete pogledati ovdje. 

Neke od fotografija otkrivaju da Jordan ima i tetovaže na intimnim dijelovima tijela, odnosno na zadnjici.

Oglasi

Glavni razlog zašto je Jordan prešla na islam je svakako njen dečko, sjajni Francuz koji karijeru nastavlja u saudijskom Al Ittihadu.

"Kada sam upoznala Karima, nisam ni znala ko je on. Ja sam Amerikanka, ne znam puno o fudbalu", kazala je ona. 

"Od početka sam osjećala da je nešto drugačije. Karim je nevjerovatan tip. Toliko se smijemo zajedno. Kad kažem da mi je on najbolji prijatelj, stvarno to i mislim", dodala je

"Prešla sam na islam. Bilo je to ovdje u madridskoj džamiji. Uče Kur'an... To je mala i intimna ceremonija. Plakala sam kao djevojčica. Vrlo sam sentimentalna", rekla je.

"Puno sam istraživala o ovoj vjeri i smatram da je prekrasna. Dirnulo me sve što sam o njoj pročitala. Za vrijeme ramazana sam čitala Kur'an i to me rasplakalo."

"Pročitala sam i Sveti put u islam, o kršćaninu koji prelazi na islam, poput mene. Zaista dragocjena knjiga", dodala je.

Iako su u vezi od prošle godine Benezma i Jordan su već postali roditelji pošto se Amerikanka porodila kraje aprila. Spol i ime djeteta još uvijek nije otkriveno.

Top Komentari

plemic
naućila ženska da ima pravo na četiri partnera.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi