Novinarka u programu uživo pozvala Bellinghama da krene kući s njom, šokirani Englez: "Mirna budi"

Sve se završilo s osmijehom

Novinarka u programu uživo pozvala Bellinghama da krene kući s njom, šokirani Englez: "Mirna budi"

Admin Čaušević

Jude Bellingham se suočio sa ofanzivom šarma italijanske novinarke nakon što je Real Madrid izbacio RB Leipizg iz Lige prvaka, a engleski veznjak je na kraju dobio šokantno pitanje.

Elitni fudbaler na terenu, Bellingham je jednako impresivan izvan njega kada treba pokazati svoju klasu u razgovorima sa novinarima i djeluje veoma zrelo za nekog ko 20 godina.

Dvadesetogodišnjak je odvojio vrijeme za razgovor s engleskim, američkim i španjolskim televizijskim kućama, a daleko najviše smijeha izazvao je njegov razgovor za Amazon Prime Italy.

Alessia Tarquinio iz Primea od ranije ima prošlost s Bellinghamom, jer ga je zamolila da kaže njenom sinu da bude poslušniji nakon što su jesenas igrali Real i Napoli.

Sada kada su se ponovo našli pred kamerama Tarquinio se obratila Englezu: "Dugujem vam zahvalu jer se nakon našeg razgovora moj sin ponaša puno bolje, stoga vam puno hvala.

Oglasi

"Ali zapravo imam još jednu molbu, možeš li mu reći da uradi zadaću iz španskog jezika?"

Bellingham je pogledao u kameru i sa smiješkom rekao: "Gabriel, uradi zadaću iz španskog, inače ćeš završiti kao ja, nećeš mnogo govoriti španski."

Par je zatim razgovarao o tome da je učenje jezika važno, a Bellingham je insistirao na tome da mu "postaje sve bolje".

@primevideosportit

Jude golden boy 💛 #ucl #primevideo #championsleague #realmadrid #lipsia #reallipsia #tiktokcalcio

♬ suono originale - primevideosportit

Međutim, onda je uslijedilo pitanje italijanske novinarka na španskom jeziku: "Želiš li ići sa mnom kući?"

Bellingham je odmah sve razumio i raširenih očiju pogledao ravno u objektiv kamere prije nego što je kratko na engleskom odgovorio: "Budi mirna."

Italijanka se pokušala ispraviti te je dodala: "Ti si moj savršeni sin", ali šteta je već nestala, ipak na kraju se sve završilo s osmijehom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi