Albanka ga vrti oko malog prsta, sedam godina starija, a u klubu su očajni i prijete mu suspenzijom

Napadač Dortmunda na meti žestokih kritika

Albanka ga vrti oko malog prsta, sedam godina starija, a u klubu su očajni i prijete mu suspenzijom

Endin Čaušević

Karim Adeyemi nalazi se na velikom udaru kritika zbog svojih loših igara u dresu Borussije Dortmund na startu nove sezone, a njemački mediji objavili su da je za sve kriva njegova djevojka koja mladog igrača "vrti oko malog prsta".

Adeyemi je prije godinu dana za 30 miliona eura stigao u Dortmund iz Red Bull Salzburga i imao je dosta dobru prvu sezonu, ali se očekuje da ovaj 21-godišnjak ove sezone bude lider ekipe njemačkog kluba.

Međutim, Adeyemi ima očajan početak sezone jer je njegov učinak na pet odigranih mečeva u dresu Dortmunda zaista očajan.

Na terenu je proveo 261 minutu i nije uradio ništa značajno, a sada su počele i žestoke kritike na njegov račun zbog očajne forme.

Mnogi su se pitali šta se desilo Adeyemiju pa je tako pao u formi, no čini se da je Bild našao odgovor. Bild je istražio šta se dešava s Adeyemijem, a kao krivca za loše igre označili su njegovu djevojku.

Oglasi

Naime, mladi igrač Dortmunda je u vezi sa poznatom muzičarkom Loredanom Zefi koja je inače porijeklom iz Albanije, ali je rođena u Švicarskoj.

Bavi se rep muzikom i veoma je popularna u Njemačkoj, ali i Albaniji. Ona i Adeyemi su par mjeseci u vezi, a mnogi su konstatovali da to mladom igraču Dortmunda nije donijelo ništa dobro i da je dosta tužan u zadnje vrijeme.

Loredana je starija od njega sedam godina, a igrač Dortmunda se prema pisanju Bilda zaljubio "do ušiju". Također, navode da ga poznata muzičarka "vrti oko malog prsta", te da na njegovom raspoloženju to itekako ostavlja traga.

Oglasi

Ova reperka ima i dvoje djece iz prvog braka koji je nedavno okončala razvodom. Adeyemi se posvetio maksimalno vezi s njom, te da je čini se totalno zapostavio fudbal što su mu u Dortmundu itekako zamjerili i poručili da se to mora promijeniti.

Oni su ljubavnu vezu ozvaničili početkom jula i tada su i počeli problemi za Adeyemija što se tiče forme na fudbalskom terenu.

Bild piše da mu je to prva ozbiljna djevojka u koju se baš zaljubio, a da je Albanka svjesna toga i to maksimalno koristi.

No, iz kluba su mu zaprijetili da se stvari moraju promijeniti ili će ovo 21-godišnjaka morati novčano kazniti, pa čak i suspendovati zbog očitog nezalaganja na treninzima.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xX_Bosnian_Bull_Xx
Auu ko ima s njom posla je vec propao! Ta samo zna varati ljude, tako je ona prevarila stariji par u svicarskoj i duzna im sad para!
1 0
Joe17
Hahahahah, al posete gluposti, a i da jeste sad? Mali umocio a ona iskusna mogu misliti da mu je sa njom *****, a ovi iz redakcije drkadzije zesce.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi