Da niko u svijetu fudbala ne zna sa ženama kao Benzema potvrdila je ceremonija dodjele Zlatne lopte

Francuz proglašen najboljim na svijetu

Da niko u svijetu fudbala ne zna sa ženama kao Benzema potvrdila je ceremonija dodjele Zlatne lopte

Admin Čaušević

Karim Benzema je potpuno zasluženo ponio nagradu Zlatne lopte nakon fenomenalne sezone u dresu Real Madrida. 

Benzema je odlična fudbaler u to nema sumnje, ali je itekako poznat po nizu kontroverznih situacija van terena. Pored toga jedno je evidentno - najbolji fudbaler planete je jako slab na žene. 

Benzeminu karijeru van terena svakako je obilježio sada već famozni incident kada je ucjenjivao Mathieua Valbuenu sa eksplicitnim snimcima. Zbog toga je dugo godina bio van reprezentacije Francuske. Sve se završilo jodnogodišnjom zatvorskom kaznom uslovno te plaćanjem kazne u iznosu od 75.000 eura. 

U protekloj deceniji je promijenio niz djevojaka, a da mu itekako dobro ide sa ženama potvrdila je i sinoćnja ceremnija dodjele Zlatne lopte kada je doveo dvije pratilje, dok je svečanosti prisustvovala i njegova treća partnerica.

Benzema je trenutno u vezi sa američkim modelom, Jordan Ozunom koja je u ljubičastoj haljini izgledala zaista prekrasno te je na neki način ukrala slavu svog partnera.

Oglasi

Krenimo redom. Benzemina ozbiljna ljubavna priča je počela 2014. godine kada je dobio kćerku Meliju sa tadašnjom djevojkom Chloe de Launey.

Poslije toga njihova veza se raspala, a Chloe je ipak došla na najvažniji Benzemin dan u karijeri. Ceremoniju je pratila u društvu njegove majke Wahide.

Nakon što je raskinuo sa Chloe, sjajni fudbaler se počeo zabavljati sa Corom Gauthier. Jedno vrijeme se govorilo da su se čak i vjenčali.

Cora je također plijenila pažnju na ceremoniji i bila je zadužena da čuva njihovog sina Ibrahima rođenog 2017. godine. Kamere su je snimile u jednom trenutku i to kada se ova ljepotica suzdržavala da ne zaplače.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/aasharey/status/1582161211676057601[/twitter]

U međuvremenu Benzema se pomirio sa Chloe koja mu je rodila treće dijete, odnosno sina Nourija koji je rođen u septembru 2020. godine. Trudnoća i njihova veza su bili krajnje diskretni.

Do novog zakoreta došlo je prije nekoliko mjeseci kada je Benzema započeo vezu sa Amerikankom Jordan Ozunom i dojam je da izgleda sretnije nego ikad.

Od troje djece na ceremoniji je bio prisutan samo sin Ibrahim, dok kćereke Melike i siina Nourija nije bilo na ceremoniji.

Top Komentari

King_Kenny
...al ih Karim puni ko paprike,jos sa sve tri u odlicnim odnosima...ovaj ima vise zena nego ja cipela...
5 1
irnes44
Jos 5 aBd
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi