Benzema izbrisao fotografiju iz aviona jer su svi vidjeli žensku nogu na neprimjerenom mjestu

Iznenadio se kada je vidio komentare

Benzema izbrisao fotografiju iz aviona jer su svi vidjeli žensku nogu na neprimjerenom mjestu

Endin Čaušević

Karim Benzema našao se u centru pažnje zbog jučerašnje objave na Twitteru.

Benzema je objavio fotografiju iz svog privatnog aviona, ali ubrzo nakon toga odlučio je da ju izbriše i svima je bilo jasno zbog čega.

Francuski napadač prilikom objave nije odmah zapazi jedan detalj na istoj, a fotografiju je izbrisao tek kada su njegovi fanovi to počeli da komentarišu.

Naime, na fotografiji se vidi palac ženske noge koja nije bila baš na primjerenom mjestu. Ta djevojka fotografisala je Benzemu dok spava, a napadač Real Madrida je tu fotografiju javno objavio.

Image

Međutim, kada je vidio šta fanovi komentarišu odlučio je brže bolje da ju izbriše, ali je već bilo prekasno jer je fotografija postala hit na društvenim mrežama.

Image

Mnogi smatraju da Benzema želi da sakrije da je bio u društvu ženske osobe u avionu, a njen identitet još uvijek nije poznat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Benzema jest najbolji na svijetu, ali ne može u istu recenicu sa Maneom i Salahom. Jer ova dvojica su uzori djeci u svakom smislu. Benzema je musliman na baterije što se kaže
3 9
Mostarac94
cuj neprimjereno, pa nije mu na glavi jbte vec gdje treba i bit ahahha
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi