Od jučer je Benzemin život pakao: Tajna koju je krio kao zmija noge ugledala svjetlost dana!

Francuz će ponovo biti meta žute štampe

Od jučer je Benzemin život pakao: Tajna koju je krio kao zmija noge ugledala svjetlost dana!

Admin Čaušević

Privatni život Karima Benzeme bez sumnje je priča za best sellera. Uprkos tome što je svjetska zvijezda, Francuz je jedan od najpoznatijih igrača svijeta i o njemu životu se zna malo toga ili gotovo ništa. Barem kada su u pitanju detalji njegovih romansi. 

Posljednje što se o Benzemi znalo je to da je u vezi sa lijepom manekenkom Jordan Ozunom, s kojom je ovog ljeta zapravo i postao roditelj. Osvajač Zlatne lopte je dobio svoje četvrto, a manekenki prvo dijete, iako to do sada niti jedan od njih nisu zvanično potvrdili.

Ipak, u septembru je Benzema ulovljen na ostrvu Reunion, u vrlo dobrom društvu mlade žene koja nije Jordan. Da stvar bude gora mjesec nakon toga "izleta" fotogafije koje je Francuz čuvao kao zmija noge su ugledale svjetlost dana.

Najintrigantnije od svega da je u pitanju Chloe de Launay, Benzemina prva velika ljubav i osoba s kojom ima još dvoje djece.

Istina je da kvalitet fotografija nije najbolji, jer ih je krišom telefonom snimio korisnik društvenih mreža. Međutim, čini se da crte lica pokazuju da je u pitanju De Launay.

Oglasi

Nepoznato je da li jedno drugome novu priliku ili samo održavaju dobar odnos zbog svoje djece. Ipak, Benzemin potez na Instagramu je dodano uzburkao strasti.

Naime, nakon duže vremena bivši reprezentativac Francuske je počeo da "lajka" fotografije svojoj bivšoj, dok je Ozunine objave počeo ignorisati.

Dodatni problem za Benzemu je taj da je na ostvro Reunion otputovao bez dopuštenja svog kluba, saudijskog Al Ittihada, zbog čega će biti kažnjen, a postoji mogućnost da bude izbačen iz ekipe.

Oglasi

Benzema je sa De Launay dobio dvije kćerke, Meliju (8) i Nouri (3), dok sa je iz vez se sa Corom Gauthier dobio sina Ibrahima. Spol i ime djeteta sa Ozunom nisu poznati javnosti.

Sjajni napadač je prije nekoliko dana govorio da je u Saudijskoj Arabiji pronašao svoj mir pošto se nalazi blizu svete kuće muslimana Kabe u Mekki.

"Kao musliman, kada ste u Meki osjećate se mirno... to je izuzetno mjesto. Ovdje sam miran. Saudijska Arabija je muslimanska zemlja. Dočekali su me raširenih ruku i odmah sam se osjetio voljenim", poručio je on.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cw0GtS3oQA0/[/instagram]

Ipak, čini se da Benzema i dalje ne može pobjeći od svojih poroka, odnosno atraktivnih i privlačnih dama...

Top Komentari

user320
Je li,Gercegovac,Benzema nula od insana samo sto je musliman?Koji si ti kreten zadojeni-to majka jednom radja.Da ti je mati znala da ce takvog kretena roditi,zena bi te abortirala!
0 1
plemic
nula od insana.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi