Benzema je sinoć objavio fotografiju samo jednog igrača Reala uz jasnu poruku

Francuz uvijek uz svoj bivši tim

Benzema je sinoć objavio fotografiju samo jednog igrača Reala uz jasnu poruku

Edmir Škorić

U spektakularnoj utakmici 2. kola grupne faze Lige prvaka Real Madrid je sinoć u Napulju slavio sa 3.2 protiiv aktuelnog prvaka Italije.

Real je slavio kod najvećeg konkurenta u grupi Napolija i napravio veliki korak ka nokaut fazi. Domaći tim je poveo golom Norvežanina Lea Ostgarda nakon greške golmana Kepe, a Real je preokrenio u prvom dijelu pogocima Viniciusa i Belinghama.

Zielinski iz penala u 54. minuti donosi domaćinu izjednačenje, a Federico Valverde pobjedu Madriđanima golčinom u 78. minuti, iako je kasnije prepisan autogolom golmanu Meretu.

U istoj grupi Braga je dobila Union Berlin na stadionu Herthe sa 3:2. Real ima šest bodova, Napoli i Braga po tri, dok je njemački tim kao debitant u Ligi prvaka i dalje bez bodova. U sljedećem kolu Napoli dočekuje Union Berlin, dok Real dočekuje Bragu.

A na društvenim mrežama sinoć se oglasio i legendarni napadač Real Madrida Karim Benzema, koji trenutno igra u Saudijskoj Arabiji za Al-Ittihad.

Oglasi

Iskusni francuski gogleter s velikom pažnjom prati dešavanja u evropskom fudbalu, a naročito Real Madrid, pa je i sinoć bodrio svoj bivši tim.

Benzema je uživao u novoj pobjedi Reala, no ipak izdvojio jednog od igrača. "Kao i uvijek" napisao je Benzema uz nekoliko vatromet smajlija postavivši fotografiju Vinicius Juniora.

Brazilac je podijelio ovu fotografiju na svom profilu i odgovorio sa: "Nedostaješ mi brate" uz bijelo srce.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid i ove sezone "gura" dosta dobro unatoč tome što se Carlo Ancelotti često susreće sa brojnim problemima zbog izostanaka nekih važnih igrača. 

U La Ligi su nedavno upisali poraz od Atletica, ali osim toga - nema zamjerki na igru i rezultate Kraljeva. Na tabeli su vodeći sa 21 bodom, a tokom vikenda će odigrati meč sa Osasunom kod kuće.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi