Kralj boksa skinuo ženu čuvenog narko bossa, a ona se ne žali: "Odradili smo jake runde u krevetu"
Foto - AFP / Reuters

Canelo i Kate

Kralj boksa skinuo ženu čuvenog narko bossa, a ona se ne žali: "Odradili smo jake runde u krevetu"

Midhat Šljivak

Saul Canelo Alvarez (33) jedno je od najvećih bokserskih imena. Čuveni Meksikanac šampion je u četiri različite kategorije i zahvaljujući činjenici da je poznat i uspješan ima lakši prolaz kod žena. Jedna od ljepotica koja je završila u krevetu s njim je glumica Kate del Castillo (50).

Slavna meksička glumica Kate del Castillo otkrila je kako je imala itekako žestoke trenutke u krevetu s velikim šampion Canelom Alvarezom.

Ova 50-godišnjakinja zavela je mnogo mlađeg boksera. Završili su u krevetu, a ona je bila itekako zadovoljna.

"Uhvatili ste me. Da, bila sam sa Canelom", istakla je Kate i nastavila je:

"O da, odradili smo dosta jakih rundi u krevetu. Bilo je dobrih nokauta", iskrena je ova 50-godišnja glumica.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/katedelcastillo/?hl=en&img_index=1[/instagram]

Ona iza sebe ima poprilično kontroverzan život. Smatralo se da je jedna od ljubavnica čuvenog narko bossa Joaquina Guzmana, poznatijeg kao El Chapo.

Upravo je ona imala ulogu i u njegovom hapšenju. Osigurala je intervju s kraljem droge čuvenom glumcu Seanu Pennu, da bi nakon toga bila otkrivena njegova lokacija i on je uhapšen.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwYZIRBs5Ju/?hl=en[/instagram]

Veza s El Chapom joj je donijela brojne nevolje. Država Meksiko joj je uzela kompletno bogatsvo koje je iznosilo preko 50 miliona eura.

Ona je tužila državu. Traži da joj se sve vrati, a proces je već nekoliko godina pred sudom i teško da će odluka otići u njenu korist.

Glumačku karijeru je pored Meksika gradila i u Sjedinjenim Američkim Državama. Pojavila se u poznatim filmovima i serijama i uživa veliku popularnost.

Noć s Canelom je prepričala javno u jednoj TV emisiji i očigledno je bila zadovoljna uslugama koje joj je pružio mnogo mlađi sunarodnjak.