Navijačica s velikim grudima ukrala šou Stephu Curryju, otkriveno je i ko je ona

Fotografija će postati kultna

Navijačica s velikim grudima ukrala šou Stephu Curryju, otkriveno je i ko je ona

Edmir Škorić

Jedan od najboljih šutera NBA lige, Steph Curry, imao je još jednu partiju za pamćenje, ali ipak više se na internetu govori o navijačici s velikim grudima.

Superzvijezda Golden State Warriorsa i četverostruki NBA prvak je pogodio jednu dalekometnu tricu i proslavio je svoje super bacanje zamahom golfa. Fotografija će ubrzo postati i kultna, ne samo zbog Curryjevog radovanja...

Fotografiju scene čak su mnogi obožavatelji na internetu proglasili "ikoničnom". No, pomnijim promatranjem internetska zajednica brzo je primijetila detalj koji će izazvati još veću buru. Jer u pozadini s desne strane navijala je atraktivna, oskudno odjevena žena, nehotice radeći “fotobombu”.

Akcija je postala viralna na društvenim mrežama i, kao i obično, nije dugo trebalo da se locira zanosna dama. Pikantno: Navijačica je eskort dama iz San Francisca po imenu Katherine Taylor.

Oglasi

Oglasila se na svom sada deaktiviranom X računu (bivši Twitter) i proslavila svoju novu popularnost. Sama je ponovo objavila fotografiju Curryja i napisala: “Bože, to je bio najbolji spoj u mom životu kao što vidite. Ali podsjeća me da sljedeći put dođem potpuno odjevena. Kakva dobra zabava.”

Imali su to i Curry i Golden State Warriorsi. Tim iz Kalifornije na kraju je lako savladao Milwaukee Buckse 125:90! Warriorsi su dobili osam od zadnjih deset utakmica i sada imaju 33 pobjede i 28 poraza. S 21 preostalom utakmicom nalaze se na desetom mjestu Zapadne konferencije.

Curry je ponovo bio najbolji u redovima Warriorsa s 29 koševa, osam skokova i pet asistencija. Jedino što superzvijezda nije uspjela uhvatiti je slava na društvenim mrežama ovaj put...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi