Tugu zbog rastanka s voljenom poznati fudbaler izliječio u krevetu s Kim Kardashian
(AP Photo/Evan Agostini)

Beckham ulovio Kim

Tugu zbog rastanka s voljenom poznati fudbaler izliječio u krevetu s Kim Kardashian

Midhat Šljivak

Kontroverzna influencerica Kim Karadshian (42) nije dugo čekala na novu ljubav. Nakon razvoda s pjevačem Kanyeom Westom Kim su povezivali s brojnim poznatim muškarcima, no ona je na kraju završila u krevetu poznatog igrača američkog fudbala Odella Beckhama Juniora.

Kim Kardashian se nakon razlaza s Kanyeom Westom povezivala s brojim muškarcima. Među njima je bio i čuveni Tom Brady, no ona je odbila sve špekulacije da je u vezi s najvećim igračem američkog fudbala svih vremena.

Ipak, jedna NFL zvijezda očigledno je uspio odvesti Kim u krevet. Radi se o Odellu Beckhamu Junioru, wide receiveru Baltimore Ravensa.

Prema navodima američkih medija, Kim i Odell su 'kliknuli' jedno na drugo i počeli su s izlascima i druženjima, te bi sve moglo prerasti u mnogo ozbiljniju vezu.

Oglasi

Odell je također izašao iz jedne jako burne veze. Godinama je bio u vezi s Lauren Wood, koja mu je prošle godine rodila dijete.

Uspio je sada 30-godišnjak tugu zaliječiti uz kontroverznu i 12 godina stariju Kim Kardashian. Mnogi mu zavide na tome, a vidjet ćemo koliko će njihova romansa potrajati.

Treba svakako napomenuti da Kim Kardashian ima dugu historiju veza s poznatim sportistima i lista onih s kojim je bila poprilično je duga.

Od NFL igrača izlazila je s Reggiejem Bushem i Milesom Austinom, a jedno kraće vrijeme je bila u braku s nekadašnjim NBA igračem Krisom Humpriesom.

Česte su bile priče i da je provodila lude noći s Cristianom Ronaldom i Chrisom Paulom, no nikakve potvrde o njihovim 'akcijama' nikada nije bilo.

Pitanje je samo koliko će dobra Kim donijeti ovom fudbaleru. On nije počeo sezonu dobru u Ravensima i imao je samo pet hvatanja za 66 jardi. Prošlu godinu je propustio zbog povrede.

Oglasi