Kompanija Mozzart novi sponzor FK Sarajevo

Potpisan ugovor na 12 mjeseci

Kompanija Mozzart novi sponzor FK Sarajevo

O. Lekić

Kompanija Mozzart nastavlja sa potpisivanjem sponzorskih ugovora sa sportskim kolketivima u BiH. 

Posljednji s kojim je Mozzart potpisao sponzorski ugovor je FK Sarajevo i s tim povodom je održana press-konferencija.

Zadovoljstvo potpisanim ugovorom su istakle obje strane. Ispred Bordo kluba član UO Hajrudin Kapetanović, te Tamara Đajić, rukovodilac marketing sektora kompanije Mozzart. 

"Današnje potpisivanje ugovora je vrlo važno, smatramo da je kompanija Mozzart uvidjela pozitivne pomake u FK Sarajevo i novu poslovnu strategiju kluba i smatramo da će interes biti zajednički za obje strane", rekao je Kapetanović.

"Zadovljstvo je ispred kompanije Mozzart biti dio porodice Bordo tima. Na obostrano zadovoljstvo kako ćemo mi imati benefite, tako i vi kao klub, svima želim sreću. Idemo u nove pobjede", poručila je Đajić.

Ugovor je potpisan na 12 mjeseci, a Kapetanović je istako da se nadaju da će biti produžen po isteku.

Novitet je i taj što će na rukavu dresova FK Sarajevo biti istaknut dres kompanije Mozzart.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Kako je ova vijest u rubrici “Magazin” pored priloga šta Wanda radi? I ko je ovaj inžinjer (kvazinovinar) Lekić? Kaže:”Na rukavima dresova FK Sarajeva biće istaknut dres Mozzarta”. Dres na rukavima dresa???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.