Larsa Pippen morala obrisati fotografiju sa Instagrama na kojoj sjedi raširenih nogu

Otac intervenisao

Larsa Pippen morala obrisati fotografiju sa Instagrama na kojoj sjedi raširenih nogu

Edmir Škorić

Larsa Pippen, bivša supruga legendarnog NBA košarkaš Scottiea Pippena, objavila je na društvenim mrežama jednu provokativnu fotografiju, ali ubrzo je morala da je obriše i to nakon što ju je nazvao otac.

49-godišnja influencerica godinama je bila u braku sa Scottieom Pippenom, bivšom zvijezdom Chicago Bullsa, a posljednjih godina u vezi je sa sinom Pippenovog saigrača Michaela Jordana, Marcusom Jordanom.

Larsa često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a sada je na Instagramu objavila jednu u bikiniju i sa raširenim nogama, ali je ubrzo morala da je obriše.

TMZ navodi da je Larsin otac izrazio nezadovoljstvo zbog objavljene fotografije i tražio je od kćerke da je odmah obriše, što je ona i uradila.

On je takođe 2022. godine tražio od Larse da ugasi svoj OnlyFans profil, pa se može reći da i dalje želi da kontroliše njen život.

Oglasi

Larsa je inače tvrdila da je tokom braka sa Pippenom koji je trajao 23 godine, svakog dana četiri puta imala seks sa suprugom.

Ona je imala razne afere, a sada želi da se uda za 32-godišnjeg Marcusa, sina Michaela Jordana. Par je već mjesecima u vezi. Iskusna Larsa zavela je mnogo mlađeg Jordana i odlučili su se za brak, te osnivanje porodice. On je odlučila po udaji i uzeti slavno prezime.

"Nismo još odlučili gdje će se vjenčanje održati, ali smo se složili da će Larsa promijeniti prezime u Jordan", otkriva Marcus i navodi da vjenačanje neće biti neka velika proslava.

Oglasi

"Mi Jordani smo veoma privatno nastrojeni. Održat ćemo privatno vjenačanje za našu porodicu i prijatelje i možda još jedno za javnost. Vidjet ćemo", istakao je on.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cxa2r9UL5FC/[/instagram]

Michael Jordan nije želio da se miješa u vezu svog sina i žene koja je bila godinama u braku s njegovim saigračem Scottiejem Pippenom.

"Samo mi je rekao da sam odrastao čovjek. Dok sam ja sretan i on je. Nikad se nije miješao u moj privatni život, pa ne želi ni sad", govori Marcus.

Na kraju su skupa poslali poruku svim hejterima. Ne zamaraju se previše onim što se piše. "Ko ih je*e! Svako ko nije sretan zbog nas može da od*ebe", njihova je zajednička poruka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi