Jordanu su rekli šta planiraju njegov sin (32) i Pippenova bivša (48), pao mu je mrak na oči

Larsa je 16 godina starija od Marcusa

Jordanu su rekli šta planiraju njegov sin (32) i Pippenova bivša (48), pao mu je mrak na oči

A. Čaušević

Najbolji košarkaš ikada Michael Jordan naizgled nije ljubitelj veze njegovog sina Marcusa i Larse Pippen, bivše supruge njegovog nekadašnjeg saigrača, Scottieja Pippena.

Sin šesterostrukog prvakaMarcus (32) u vezi je s Larosm(48) nekoliko mjeseci, a par je sve službenim učinio u januaru objavom na Instagramu.

Neki su ovu romansu kritikovali s obzirom na 23-godišnji brak Larse i Scottieja Pippena, pri čemu je potonji dugogodišnji suigrač Michaela Jordana.

Iako 57-godišnjak još nije komentarisao vezu, fanovi su sada saznali šta Jordan misli o tome, budući da su ga paparazzi TMZ-a pitali odobrava li što je kontroverzni par zajedno.

Oglasi

Legenda Chicago Bullsa nasmijala se kad su mu prvi put postavili pitanje, ali kad su ga ponovno pritisnuli odgovorio je sa: "Ne!" prije nego što je odmahnuo glavom nakon što je upitan treći put.

Špekuliše se da Larca i Marcus planiraju i dobiti dijete čemu se Jordan kategorično protivi pa odnosi između sina i oca nisu baš najbolji.

Dok je par potvrdio svoju vezu ove godine, zajedno su prvi put viđeni u javnosti 2022., ali su zanijekali bilo kakvu vezu jer je Larsa govorila da su samo prijatelji.

Larsa je također ranije tvrdila da nikada nije upoznala Marcusa i porodicu Jordan tokom braka sa Scottiejem.

"Nikada zapravo nisam poznavala Marcusovu mamu ni njih, tek sam ih upoznala prije nekoliko godina", rekla je ona jesenas.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CuM5iYkLndV/?hl=en[/instagram]

Međutim, samo mjesec dana nakon intervjua, par je viđen kako se ljubi, a šest mjeseci kasnije započeli su zajednički podcast pod nazivom Separation Anxiety.

U međuvremenu, Larsa je uspjela dobiti i parnicu sa svojim bivšim mužem te će joj Scottie Pippen morati isplatiti 50% imovine stečene dok su bili u braku.

Oglasi