NBA igraču otkaz zbog pohotne mame (49): Spavala mu sa saigračem, sad želi dijete sa dosta mlađim

Problemi za mladog Pippena

NBA igraču otkaz zbog pohotne mame (49): Spavala mu sa saigračem, sad želi dijete sa dosta mlađim

Midhat Šljivak

Los Angeles Lakersi odlučili su otpustiti 22-godišnjeg košarkaša Scottyja Pippena Juniora. Njegova era u timu je završena, a po mišljenju mnogih otkaz je dobio zbog pohotne mame Larse i njenih brojnih afera.

NBA san Scottyja Pippena Juniora vjerovatno je završen otkazom u Los Angeles Lakersima pred start nove sezone. Rukovodstvo kluba mu se zahvalilo na saradnji i on će sreću pokušati pronaći negdje drugo.

Po mišljenju mnogih 22-godišnjaku je uručen otkaz zbog pohotne mame Larse (49). Ona je u proteklom periodu povukla brojne nestvarne poteze i direktno je utjecala na karijeru svog sina.

Larsa je godinama bila u braku s NBA legendom Scottiejem Pippenom. Međutim, odavno se odmetnula od njega i prošla je kroz brojne afere, ali i krevete poznatih.

Prvobitno je imala aferu s Tristanom Thompsonom, a zatim i sa sinovim saigračem iz Lakersa Malikom Beasleyjem. To je izazvalo brojne podsmijehe prema nesretnom sinu, ali mamu je bilo baš briga jer je ona uživala.

Oglasi

Ipak, nakon što je zbog nezrelosti završila aferu s Beasleyjem posvetila se vezi s Marcusom Jordanom, sinom najvećeg košarkaša svih vremena Michaela Jordana, čovjekom koji je godinama igrao s njenim bivšim mužem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CwxuzGFRCEl/[/instagram]

Iako je 16 godina starija od njega, par želi da se vjenča i da stvori porodicu. Larsa želi i djecu, a nije ni svjesna da pravi problem sinu koji pokušava napraviti nešto od života.

Dosta je onih koji su uvjereni da je veza s Marcusom razlog što je Scotty dobio otkaz u Lakersima.

"Bila su potrebna dva poziva. Michael Jordan bi pozvao Magica Johnsona, a Magic vlasnicu Lakersa Jeanie Buss. To je sve što je bilo potrebno", smatra reper Cam'ron koji vodi podcast o poznatim licima s ulica Hollywooda.

Svoju teoriju je potkrijepio dokazima o dobrim igrama Pippena mlađeg u Razvojnoj ligi gdje je za South Bay ubacivao preko 21 poen i da nakon takvih utakmica svi dobiju šansu da se dokažu, ali ne i on koji je odigrao samo šest utakmica uz pet minuta u prosjeku na parketu.

"Koštala je sina posla ovim s*anjem kojeg radi. Na kraju samo Scotty može biti sje*an", istakao je Cam'ron.

Teorije poznatog repera su divlje, ali gdje ima dima, ima i vatre.