Smijali se legendi u lice, hvalili se da mogu četiri puta dnevno - Sve se srušilo kao kula od karata
Raskinuli Larsa Pippen i Marcus Jordan.

Kraj za Pippen i Jordana

Smijali se legendi u lice, hvalili se da mogu četiri puta dnevno - Sve se srušilo kao kula od karata

Eldar Ganibegović

Neke ljubavi ne budu duga vijeka. Takav je slučaj čini se i sa slavnim američkim košarkašem i tamošnjom TV zvijezdom.

Marcus Jordan, sin legendarnog Michaela Jordana, bio je u vezi s Larsom Pippen. Ona je inače bivša supruga legende NBA lige, Scottieja Pippena.

Legendi kakva je sigurno Pippen, smijali su se u lice. Malo je mučno i ponoviti ono čime su se hvalili.

Raskinuli Marcus Jordan i Larsa Pippen

No, čini se da je njihovoj vezi došao kraj. Makar tako objavljuju strani mediji koji se pozivaju na insajdera bliskom poznatom paru. 

"Oni nisu zajedno", rekao je izvor u ponedjeljak nakon što je zvijezda serije "Prave kućanice iz Miamija" izbrisala sve dokaze o njihovoj vezi sa svog Instagrama, što je izazvalo glasine o prekidu. Glasine je pojačalo to što su se i otpratili na ovoj društvenoj mreži. 

Oglasi

Izvor je dodao kako su jedno drugome oduzimali prostor, uslovno rečeno. Napotost u njihovoj vezi dodatno je stvorio Michael Jordan, koji je javno osudio njihovu vezu.

"Marcus je rekao da se Michael šalio kada je rekao da ne odobrava, ali to je Larsu stvarno pogodilo", rekao je insajder.

Osim toga, Michaelova svađa s Larsinim bivšim mužem, Scottiejem Pippenom, također je stvorila velike probleme u ovom odnosu.

"Historija između Michaela i Scottieja zakomplikovala je stvari, iako su Larsa i Marcus dali sve od sebe da to ne bude problem", objašnjava izvor.

"Na kraju dana, Michael je Marcusov tata, a Scottie je otac Larsine djece", kaže izvor, misleći na Scottie i Larsinu djecu: Scottie Jr., 23, Prestona, 22, Justina, 19, i Sophiju, 16.

"Postoji osnovna lojalnost za svakog od njih koja je otežavala fokus u vezi", dodaje insajder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti