Odveo ženu (49) legende u krevet i skupa mu se smiju u lice: "Radimo to pet puta dnevno"
Foto - Instagram

Brutalni su prema legendi

Odveo ženu (49) legende u krevet i skupa mu se smiju u lice: "Radimo to pet puta dnevno"

Midhat Šljivak

Bivša supruga apsolutne legende NBA lige Scottieja Pippena, 49-godišnja Larsa, odavno je u vezi s 33-godišnjim sinom Michaela Jordana, Marcusom. Par se sprema zasnovati porodicu i smije se u lice košarkaškoj legendi komentarima u javnosti.

Larsa Pippen je žena koja je u životu dobila sve bez da se previše namučila. Godinama je kupila plodove braka s NBA zvijezdom Scottijem Pippenom, a kada joj je dosadio odlučila ga je ostaviti i krenuti u potragu za mlađim ljubavnikom.

Proteklih godina ova 49-godišnjakinja povezivala se s mnogim muškarcima. Bila je s NBA zvijezdama Malikom Beasleyjem i Tristanom Thompsonom, da bi od ljeta ušla u vezu sa sinom najvećeg košarkaša ikad Michaela Jordana, 33-godišnjim Marcusom.

Čudni par razmišlja o osnivanju porodice. I dok planiraju vjenčanje i djecu odlučili su se hinjski nasmijati u lice čuvenom Pippenu i sa svih strana 'galame' kako im je odlično u krevetu i da vode ljubav pet puta dnevno.

"Uvijek imam se*s barem četiri puta dnevno - čak i dok sam bila u braku sa Scottiejem. To je činjenica", govori Larsa i dodaje:

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/C1kIX0HrbnQ/[/instagram]

"Ta brojka se sada i povećala. Sad ga imam barem pet puta dnevno i to s čovjekom mog života", govori Larsa.

Marcus se također uključio u priču. Tvrdi da žestoko trenira da ostane u formi za Larsu.

"Izuzetno sam spreman. Volim biti u formi. Da, da. Definitivno se se**amo više od tri puta dnevno. Oboje volimo žestoko i otpozadi", poruka je ovog kontroverznog para.

Larsa i Scottie Pippen u braku su bili više od dvije decenije. Rastavili su se 2016. godine, a zvanični potpis papira uslijedio je dvije godine kasnije. Zajedno imaju troje djece.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cv9pF25uECQ/[/instagram]

Ona je nakon svega odlučila zadržati slavno prezime. Postala je prava zvijezda u SAD-u zbog svog izgleda i raznih TV programa u kojima učestvuje, dok je Scottie kao i uvijek poprilično tih i ne voli pričati o prošlosti.

Larse je međutim otišla daleko iznad onog što se očekivalo. Odlučila je iskoristiti prošlost kako bi profitirala u sadašnjosti i to joj jako dobro ide.

Larsa Pippen morala obrisati fotografiju sa Instagrama na kojoj sjedi raširenih nogu

Larsa često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a sada je na Instagramu objavila jednu u bikiniju i sa raširenim nogama, ali je ubrzo morala da je obriše.

TMZ navodi da je Larsin otac izrazio nezadovoljstvo zbog objavljene fotografije i tražio je od kćerke da je odmah obriše, što je ona i uradila.

On je takođe 2022. godine tražio od Larse da ugasi svoj OnlyFans profil, pa se može reći da i dalje želi da kontroliše njen život.

Larsa je inače tvrdila da je tokom braka sa Pippenom koji je trajao 23 godine, svakog dana četiri puta imala seks sa suprugom.

Ona je imala razne afere, a sada želi da se uda za 32-godišnjeg Marcusa, sina Michaela Jordana. Par je već mjesecima u vezi. Iskusna Larsa zavela je mnogo mlađeg Jordana i odlučili su se za brak, te osnivanje porodice. On je odlučila po udaji i uzeti slavno prezime.