Priča se o onom u čemu se LeBron pojavio na otvaranju sezone: "Osjećam se švorc samo kad vidim ovo"
Foto - La Lakers

Voli skupe stvari

Priča se o onom u čemu se LeBron pojavio na otvaranju sezone: "Osjećam se švorc samo kad vidim ovo"

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi porazom su otvorili novu NBA sezonu. LeBron James i društvo poraženi su od Denver Nuggetsa 119:107, a upravo je LBJ čovjek o kojem se priča na društvenim mrežama i to zbog onog u čemu se pojavio na utakmici. Njegova odjeća vrijedi pravo bogatstvo.

LeBron James i Los Angeles Lakersi porazom od aktuelnih šampiona Denver Nuggetsa su ušli u novu sezonu. Na parketu je LeBron bio na nivou, no u Coloradu Lakersi nisu mogli do pobjede, pa se mnogo više priča o onom u čemu se slavni košarkaš pojavio na utakmici.

On je maksimalno utegnut i ulickan sstigao na meč sav u kolekciji Louis Vuitton koja vrijedi nevjerovatnih 28.000 dolara.

Sama jakna vrijedi 5.000 dolara, set pantalone i cipele vrijede ukupno 2.500 dolara, a najskuplji detalj je torbica 'Speedy Bandouliere' koja vrijedi 11.000 dolara. Skupocjen je i kofer kojeg je držao u rukama. Njegova vrijednost je 9.500 dolara.

Oglasi

U cijenu nisu uračunate naočare i slušalice čija je vrijednost nekoliko stotina dolara, a činjenica da je na utakmicu došao u odjeći od 28.000 dolara izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

Jedan fan ostavio je zaista sjajan komentar: "Osjećam se švorc samo kad pročitam ovo", riječi su jednog fana. Zbog skupog outfita jedan korsnik X mreže mu je dao nadimak 'Lemoney' i nasmijao je mnoge ovim izrazom.

Najbolji strijelac NBA lige svih vremena ove sezone će od Lakersa uzeti nešto više od 47 miliona dolara, a bogatstvo koje posjeduje odavno je prešlo milijardu dolara.

Većinu novca LBJ je zaradio od sponzorskih ugovora, dok su mu NBA ugovori donijeli ukupno 479.5 miliona dolara u 21-godišnjoj karijeri.

Zbog toga i nije nikakvo čudo što James bez većih problema dnevno potroši toliko novca na odjeću. Jednom je iskoristi i ona potom završi na smeću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi