Harem oko Kralja u Staples centru: Gazdarica ga grli, prijateljica mazi, a James za to vrijeme...

Snimak je postao viralan

Harem oko Kralja u Staples centru: Gazdarica ga grli, prijateljica mazi, a James za to vrijeme...

A. Čaušević

LeBron James nije igrao u tijesnoj pobjedi LA Lakersa nad Milwaukke Bucksima 123:122, ali je svejedno bio prva zvijezda meča u Staples centru i to zbog vlasnice LA Lakersa Jeannie Buss i njene prijateljice Linde Rambis.

Vlasnica Lakersa Jeanie Buss i njena prijateljica Linda Rambis uživale su sjedeći uz LeBrona Jamesa, a internet smatra da su postale previše bliske prema zvijezdi Lakersa.

Kralj je uzeo slobodnu noć na poslu nakon što je imao problema sa zglobom. Ranije je rekao da se ne radi o ozbiljnoj povredi, već jednostanovno mu treba malo vremena za odmor.

"Bit ću dobro, u pitanju je moj zglob. To je nešto s čim se borim prije All Star pauze. Snalazim se najbolje što mogu", kazao je iskusni košarkaš.

Oglasi

James je na meč sa Bucksima stigao u dresu Liverpoola pošto je jedan vlasnika slavnih Redsa, a tokom duela je sjedio pored svoje gazdareice, Jeannie Buss.

Jedan video je pokazao kako se Buss i Rambis smiju LeBronovim šalama i druže se sa superzvijezdom Lakersa, dok je čak bilo i dodira.

U jednom trenutku se može vidjeti da je Rambis uhvatila košarkašku zvijezdu za ruku te ga počela maziti, dok ga je gazdarica Buss čak i zagrlila.

Dojam je da Jamesu uopše nije smetala određana bliskost za dvije dame što svakako nije prošlo nezapaženo na interentu te se odmah počela spominjati supruga sjajnog košarkaša.

Oglasi

"Neka se spremi da spava na kauču kad dođe kući", "Linda pazi se da Savannah ne krene za tobom"; "Oh da, Savannah je spremila screenshotove kad dođe kući", samo su neki od komentara.

James i Savannah su u braku od 2013. godine i do sada imaju dva sina. Možda i najbolji košarkaš u historiji je poznat kao neko ko je uvijek bio vjeran svojoj supruzi i rijetko kada je bio meta žute štampe.

Ipak, možda i previše blisko druženje sa svojom gazdaricom i njenom prijateljicom definitivno ne ide u prilog Jamesu i sigurno će morati dati objašnjenja svojoj supruzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi