Svi su primijetili veoma čudno ponašanje supruge LeBrona Jamesa
(AP Photo/Lynne Sladky)

Ima razlog za to

Svi su primijetili veoma čudno ponašanje supruge LeBrona Jamesa

M. Šljivak

NBA zvijezda LeBron James u braku je sa Savannah od 2013. godine, ali njihova romansa traje godinama unazad. Savannah nije tipična žena zvijezde, ne 'viri' iza svakog ćoška, no kada se pojavi u javnosti s njom se dešava nešto veoma čudno.

NBA fanovi primijetili su veoma čudno ponašanje supruge LeBrona Jamesa, Savannah. Ona se u javnosti ne pojavljuje tako često, ali kada se pojavi, dešava se veoma zanimljiva situacija.

Nijedan muškarac s njom ne može dobiti fotografiju. Ona uvijek odbije ponudu muškaraca za fotografisanje, a sa ženama rado pozira.

To su primijetili i fanovi na društvenim mrežama. Objavili su i snimke kao dokaze i apsolutno nikom nije jasno zašto je baš tako odlučila.

Dosta je komentara na ovaj snimak. Svako ima svoju teoriju, a dosta je onih koji smatraju da je to čisto iz poštovanja prema svom slavnom mužu.

Oglasi

"Muškarci su često ljubomorni, nesigurni i posesivni, ali uvijek sam govorio da žena koja je sto posto uz tebe, nikad te neće staviti u poziciju da budeš ljubomoran. Bravo Savannah James", jedan je od komentara.

"Ovo se zove poštivanje braka. Ona dobro zna za koga je udata i na ovakav način ne daje nikom šansu da napravi neku lažu priču", smatra drugi fan.

LeBron i Savannah vezu započeli u srednjoj školi

Savannah je ljubav LeBrona Jamesa iz srednje škole. Svih ovih godina je uz njega i ne mari za brojne priče kojim je LBJ bio izložen od strane pojedinih medija.

Poznati par ima troje djece, dva sina i kćerku Bronny je najstariji i rođen je 2004. godine, a tu su Bryce (16) i devetogodišnja Zhuri.

Oglasi

Savannah James (Foto: Instagram)

Sinovi se bave košarkom. Bronny je bio veoma uspješan u srednjoj školi, a sada je član univerziteta Južna Kalifornija.

Bryce James se smatra još većim talentom. Sa 16 godina je već na 198 centimetara visine, ima sve fizičke predispozicije da bude fenomenalan košarkaš i ide tim putem.

LeBron će Juniora sačekati u NBA ligi s obzirom na to da je u 40. godini još uvijek aktivan, a kako je fizički spreman, neće biti čudo i da dočeka Brycea.

Savannah se bavi modnim dizajnom. Jako je uspješna i bez LeBrona, ali naravno, on joj je mnoga vrata otvorio.

Oglasi