Spremna na sve: Kad Amerikanac vidi šta mu je djevojka uradila pred Messijem, odmah će je ostaviti

Snimak prilikom proslave

Spremna na sve: Kad Amerikanac vidi šta mu je djevojka uradila pred Messijem, odmah će je ostaviti

Admin Čaušević

Leo Messi je počeo sa žetvom trofeja u SAD-u. Prvi pehar kojeg je čuveni Argentinac osvojio sa Inter Miamijem je američka verzija Liga kupa. 

U regularnom dijelu bilo je 1:1, a strijelac gola za Miami bio je ko drugi nego Messi koji je pogdio u svom stilu sa ivice kaznenog prostora.

Penali su donijeli veliku dramu, a nakon 11 serija pobjedu je odnio tim sa Floride za veliko slavlje prije svih Davida Beckhama.

Kako to obično biva uslijedila je dodjela medalja i priznanja, a samo odabrani su dobili dozvolu da budu prisutni na terenu.

Među njima je bio i jedan par koji je imao priliku da razmjeni nekoliko riječi sa Messijem, bez sumnje najvećom nogometnom zvijezdom u SAD-u.

Oglasi

Kada je dečko počeo razgovarati s Messijem, njegova djevojka je stisnula zube što su mnogi protumačili kao jasan signal da joj se Argentinac itekako sviđa.

"Bila je spremna da rizikuje sve za najboljeg svih vremena", samo jedan od opisa ovog viralnog videa. 

Na terenu je bila prisutna i Antonella Rocuzzo, ali se prelijepa Argentinka nije nalazila u blizini dok je Amerikanka pogledom "gutala" njenog muža.

Sigurno niti jednom muškarcu nije drago dok mu djevojka na ovakav način "mjerka" drugog muškarca pa neće biti iznenađenje ukoliko je ostavi kada pogleda snimak koji kruži društvenim mrežama.

Inače, Messijeva avantura u SAD-u je počela na najbolji mogući način, a tokom Liga kupa je postigao čak sedam golova i tako pokazao da je nekoliko nivoa izand svih rivala. 

Novi i oni mnogo teži izazovi za Argentinca počinju naredne sedmice kada se nastavlja MLS, a Miami je zakovan za dno Istočne konferencije. Ekipa sa Floride za zonom play-offa kasni čak 12 bodova.

Oglasi