Messi na terenu i u krevetu dva su različita svijeta: "Kao da sam bila s mrtvacem..."

Argentinka otkrila pikantne detalje

Messi na terenu i u krevetu dva su različita svijeta: "Kao da sam bila s mrtvacem..."

A. Čaušević

Cijeli život Lionela Messija je vezan za Antonelu Roccuzzo, ali daleko od toga da čuveni Argentinac nije imao kratkih avantaru sa drugim ženama, posebno na početku svoje karijere. 

Jedna od rijetkih koja je otvoreno govorila o intimnim odnosima sa Messijem bila je Xoana Gonzalez. Argentinski model je progovorio bez dlake na jeziku.

Šutjela je dugo vremena, a prije pet godina je otkrila eksplozivne i kontroverne detalje u noći kada je spavala sa prvakom svijeta i vrlo vjerovatno najboljim igračem u historiji.

Navodno su Messi i Gonzalez spavali još 2011. godine, a Argentinka je kritikovala svog sunarodnjaak kazavši da je bio veoma stidan.

Xoana Gonzales se danas finansira objavama na OnlyFansu

"Bilo je to prije mnogo godina. U stvari, bio je vrlo mlad. Ali on je znao što radi, nije bio maloljetan, to je bilo najvažnije. Njegovo osiguranje mi je reklo 'ima neko koga želiš upoznati'. Bila sam znatiželjna da vidim ko je to, i sledila sam se kada sam vidjela da je to moj idol Messi."

Oglasi

"Rekla sam da je on slabić, jer je poslao svoje osiguranje po mene. Tamo sam primijetila da je jako sramežljiv."

"Razgovarali smo o muzici i i ne mogu se sjetiti je li mi rekao da ima djevojku ili ne. Nakon nekog vriemena smo otišli u njegov stan u Puerto Madero."

"Kad neko igra preko cijelog terena pretrči s loptom i zabije gole očekuješ dobru uslugu. Htjela sam da mi pokaže više od toga. U jednom sam se trenutku osjećala kao da sam s mrtvim tijelom", ispričala je ona.

Xoana Gonzales danas novac za život zarađuje preko platforme za odrasle OnlyFans, dok je Messi postao najbolji fudbaler ikada te je osnovao i porodicu.

Već šest godina je Argentinac u braku sa svojom ljubavi iz djetinjstvom Antonelom Roccuzzo s kojom je u međuvrmenu i dobio trojicu sinova, Thiaga, Mata i Chira.

Čuveni fudbaler ulazi u jesen karijere koja je praktično protekla bez većeg skandala. Uskoro bi trebao potpisati i posljednji ugovor. Napustit će PSG nakon dvije godine i sada je na raskrsnici između Barcelone i saudijskog Al Hilala.

Promo

Top Komentari

Bolje reci mali mu , jedno je lutko trčati a drugo je.....i
3 1
stranputica
Kakva dronfulja moraš biti, među nogama i u duši, da pričaš pikanterije svoje prostitucije sa oženjenim čovjekom i roditeljem, za koje ti je dao pare, da ne moraš raditi u Aldiju.....fujjjjjj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi