Leyla Hajrović zaludila fanove na Instagramu i pokazala svoj bujni dekolte

I njen muž je ostavio lajk

Leyla Hajrović zaludila fanove na Instagramu i pokazala svoj bujni dekolte

E. Čaušević

Supruga bh. reprezentativca Izeta Hajrovića, Leyla, već nekoliko godina vrijedno radi na tome da izgradi karijeru uspješne infuenserice na društvenim mrežama.

Leyla Hajrović svakodnevno objavljuje fotografije za svoje fanove na Instagramu na kojem ima skoro 250.000 pratitelja. Supruga našeg reprezentativca večeras je zaludila mušku populaciju izazovnom fotografijom.

Ona je objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoj bujni dekolte što je izazvalo dosta pažnje posebno kod muškog dijela publike. Pored toga što je supruga poznatog fudbalera ona svojim modnim detaljima često privlači pažnju, a tako je bilo i večeras.

Leyla je na ovu fotografiju dobila skoro 5.000 lajkova, a naravno lajk je ostavio i njen suprug Izet koji se trenutno nalazi u Zenici gdje se s bh. selekcijom priprema za meč protiv Italije.

Top Komentari

genter
Kakva seljancica, fuj!
15 1
GGAAZZIIJJA
Od toliko TREBA, nas IZET voda TRANVESTITA...
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi