Leylu Hajrović obasipali novčanicama na proslavi rođenana, a zbog Izeta je zaplakala

Supruga bh. igrača proslavila 30. rođendan

Leylu Hajrović obasipali novčanicama na proslavi rođenana, a zbog Izeta je zaplakala

E. Čaušević

Supruga bh. reprezentativca Izeta Hajrovića, Leyla, jučer je proslavila svoj 30. rođendan uz nezaboravnu zabavu.

Izet je za svoju suprugu priredio nezaboravnu zabavu povodom proslave 30. rođendana na kojoj je bilo dosta poznatih ličnosti. Najviše pažnje privukla je srbijanska blogerica Zorana Jovanović koja je na Instagramu objavila nekoliko zanimljivih trenutaka s ove pproslave.

Zanimljivo da je Leyla već nekoliko dana u Švicarskoj s prijateljicom Zoranom i nije očekivala da će biti proslave. No, Izet je spremio iznenađenje i pojavio se u restoranu s buketom ruža zbog čega je Leyla zaplakala od sreće.

"Mislila sam da ću 30. rođendan provesti bez supruga. Ovo je najbolje iznenađenje. Hvala moj Lulu, mojoj porodici i prijateljima koji su ovo sakrili od mene i sve organizirali", objavila je Leyla.

No, trenutak koji je izazvao najviše komentara jeste video na kojem se vidi kako Leylu obasibaju novčanicama dok je ona otvarala poklone. Kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Top Komentari

jassony
kad se opanak popapuci ccv
6 0
konjnakvadrat
Oplakah, bas su simpaticni
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi