4

Komentari (4)

Mogu misliti koliko bi bilo mjesecno auto osiguranje u Americi za ovo auto pa bilo bi barem 2 hiljade dolara mjesecno a mozda i vise. A dosta Amerikanaca rade za mjesecni check u iznosu 2 hiljade dolara neto.
konjnakvadrat
Nogometas sta ima kakav si,da te pitam nesto, jesi li ti normaln pa pises ovo, il nas Kara's malo?
BiHScout
hoce da se kurci malo misli da je bolji zato sto zaradjiva 2k haha zato ti kad mislis za bosnu potrosis pola godisnje plate jaro moj nemoj se kurciti nisi ti niko pazi da ti vjetar ne odnese kucu
Bhf
Ovakav auto vozi ko ima dobru platu.Sta moze neko ko zaradjuje i 50 000 mjesecno?Treba bi 100 godina da ustedis da kupis tako da nebrini koliko kosta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti