Antoneli nije dobro: Uhvatila je Messija s drugom, najgore je bilo kad je vidjela spornu fotografiju

Na dodjeli Zlatne lopte

Antoneli nije dobro: Uhvatila je Messija s drugom, najgore je bilo kad je vidjela spornu fotografiju

A. Čaušević

Mnogo toga su napisali argentinski mediji o gesti Antonele Roccuzzo na nedavnoj dodjeli Zlatne lopte kada je pogledom proklinjala svog supruga, Lionela Messija, nakon pozdrava sa novinarkom Sofie Martinez na crvenom tepihu.

Istina je ne samo da se pojavio video nakon ceremonije, već je i sama novinarka, koja je s Mrssijem uspostavila blizak odnos tokom Svjetskog prvenstva u Kataru 2022., podijelila fotografiju na kojoj razmjena pogleda odaje mogući flert.

U sekvenci videa koji je u posljednjih nekoliko sati postao viralan, može se vidjeti kako markantno gleda novinarku i smiješi joj se dok istovremeno daje intervju za drugi medij.

U međuvremenu Martinez je na Instagramu objavila album s fotografijama kako bi sažela svoje izvješće o događaju gdje se može vidjeti trenutak na kojem radi intervju sa osvojačem Zlatne lopte.

Informacije iz Argentine govore da Antoneli uopšte nije dobro i da joj jako smeta što je njen muž djelovao jako blisko sa novinarkom.

Oglasi

Tokom ceremonije došlo je do napetog trenutka nakon što je Martinez pozdravila Messija, a njegova supruga je reagovala na poseban način.

Messijev markantni pogled ka argentinskoj novinarki

Prvo je to novinarka učinila s jednim od Messijeva tri sina. "Zdravo luđače", dobacila je Sofi. Odmah zatim je pozdravila argentinsku zvijezdu: "Zdravo, Leo." I za kraj Antonelu: "Zdravo, Anto".

Antonela je na to pogledala Martinez i mahnula joj s osmijehom, no odmah je Messijeva supruga promijenila izraz lica te krenula ka suprugu koji se pozdravljao sa Novakom Đokovićem.

Antonela je ljubomorna na novinarku još nakon intervjua kojeg je Martinez napravila s Messijem poslije osvajanja Mundijala u Kataru.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Uh brate, udarna vijest!
2 0
Mostarac94
Too caus legedno, a sta kazu da je Bekam marno antonelu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi