Antonella u suzama, Messi ju je ugledao, a onda je prekršio protokol i oduševio cijeli svijet

Kamera je to sve snimila

Antonella u suzama, Messi ju je ugledao, a onda je prekršio protokol i oduševio cijeli svijet

E. Čaušević

Lionel Messi sinoć je po osmi put u karijeri osvojio Zlatnu loptu, a prilikom dodjele on i Antonella pokazali su cijelom svijetu kakav odnos imaju, te je potez argentinskog fudbalera sve oduševio.

Ceremonija dodjele Zlatne lopte održana je u Parizu, a Messi je s porodicom stigao iz dalekog Miamija što je bio svima jasan znak da je on vjerovatno osvajač još jedne nagrade za najboljeg igrača svijeta.

Za Messija je ovo čak osma Zlatna lopta koju je osvojio po čemu je apsolutni rekorder jer Cristiano Ronaldo ima sada tri manje u odnosu na svog najvećeg rivala.

Međutim, pored nagrade koju je osvojio mnogi su tokom prenosa mogli da vide kakvo bogatstvo Messi ima s kojim se uopšte ne mogu porediti ni sve nagrade koje je on osvajao tokom blistave karijere.

Naime, Didier Drogba koji je bio voditelj pozvao je njegove sinove Thiaga, Matea i Ciru da dođu na pozornicu kako bi se fotografisli s ocem i Zlatnom loptom.

Oglasi

Messijeva supruga je sve to kroz suze posmatrala i na njenom licu moglo se vidjeti koliko je ponosna na Lea, a suze su krenule kada su se njihovi sinovi pojavili na pozornici.

@ballondor

The three boys of Lionel Messi on stage! #ballondor #sportstiktok

♬ son original - Ballon d'or - Ballon d'or

Međutim, detalj koji je sve oduševio uslijedio je tek nakon toga. Messi nije htio da se fotografiše sve dok njegova supruga Antonella nije došla da im se pridruži, te su kamere snimile trenutak kada joj je pokazao da dođe.

Iako je Drogba pozvao samo njegove sinove na kraju je Messi jasno pokazao da od fotografisanja nema ništa sve dok na pozornicu ne dođe i Antonella.

@simply.zae

no matter what his family comes first even if he's won something he won't just make it all about himself this is why this man is the greatest (also what every guy should do anyway) #fypシ #goat #foryou #viral #ballondor #football #ballondor2023 #lionelmessi #messi #fypviral #fyp

♬ sure thing - ‍r7ptor

Takav potez oduševio je javnost širom svijeta, ali i pokazao kakav odnos Messi ima sa suprugom što je u današnjem svijetu rijetkost posebno kada su tako poznati parovi u pitanju. Svoj život drže daleko od očiju javnosti koliko god to mogu i nije ni čudo što izgledaju tako sretno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi