Oglasila se i Messijeva 'ljubavnica': "Ja sam žena, ovakve stvari mogu da se dogode..."

Prekinula šutnju

Oglasila se i Messijeva 'ljubavnica': "Ja sam žena, ovakve stvari mogu da se dogode..."

Edmir Škorić

Rekorder sa osam Zlatnih lopti, Lionel Messi, nedavno se suočavao sa neprijatnim optužbama kako je prevario suprugu Antonellu Roccuzzo sa argentinskom novinarkom Sofi Martinez.

Brazilski Direto Do Miolo je prvi lansirao "bombu" o tome kako je Messi bio nevjeran svojoj dugogodišnjoj partnerki i da se slavni par nalazi na rubu razvoda.

Govorilo se da je fudbaler Inter Miamija Antonellu prevario sa Sofijom Martinez, novinarkom koja je jako bliska argentinskoj fudbalskoj reprezentaciji, pa shodno tome i ponajboljem fudbaleru svih vremena.

Sofi Martinez se nije oglašavala danima, ali je to konačno odlučila napraviti. Prekinula je šutnju i komentarisala nagađanja o mogućoj vezi sa Messijem.

Oglasi

"Ne, ništa nije istina. Leo se jako dobro ponaša prema svim novinarima, prema onima koji su mu dobri, jer ih voli. Jedina razlika kod mene je što sam ja žena, pa se ovakve stvari mogu dogoditi", rekla je Sofia Martinez za "Generation F", a prenosi Pure People.

Tokom Mundijala koji je Argentina osvojila u Kataru krajem 2022. godine, Messi i Martinez bili su protagonisti jednog trenutka koji je snimljen i brzo postao viralan.

Novinarka je silno željela pokazati koliko cijeni Messija i sav njegov doprinos Argentini, pa je u monologu od 40 sekundi opisala sve ljudske kvalitete čarobnjaka iz Rosarija, dok je on to sve pratio sa osmijehom na licu.

"Bez obzira na rezultat, imate nešto što vam niko ne može oduzeti, činjenicu da ste jedno s Argentincima, sa svakim od njih. Ozbiljna sam, nema dečka koji ne želi tvoj dres.

Oglasi

Obilježili ste svačiji život, a to nadilazi svaki trofej, pa tako i Svjetsko prvenstvo. To ti niko ne može oduzeti i zato ti želim zahvaliti i pokazati svoju zahvalnost što si donio sreću tolikim ljudima.

Nadam se da ste dobro shvatili ove riječi, jer stvarno vjerujem da postoji nešto važnije od pobjede na Svjetskom prvenstvu, a vi to već imate. Hvala, kapitenu", rekla je Sofi Martinez Lionelu Messiju.

Messi se "topio" dok je slušao lijepu i šarmantnu novinarku

Dok je slušao njen monolog, Lionel Messi je imao nekoliko reakcija koje su obišle ​​društvene mreže. Argentinac je u jednom trenutku izgledao posramljeno, smiješio se, vidno dirnut, a kasnije je spustio glavu na tlo na nekoliko sekundi.

Tada su i počeli Messija povezivati sa novinarkom, no u posljednje vrijeme su lansirane neke nevjerovatne glasine kako je upravo s njom Argentinac prevario svoju suprugu, što očito nije istina.

Top Komentari

Ecosport
Kako dnovinari zbog senzacionalnog članka, lajkova itd, mogu napraviti problem čovjeku i ženi, to je strašno. Zato zbog klevete, lažnih priča itd, treba uvesti takve kazne da se ni ta osoba, a ni njen poslodavac ne mogu nikad oporaviti.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti