Messi u reklami kultnog filma "Bad Boys", po prvi put ikad javnost ga čula kako priča engleski

Rekao dvije riječi, ali je postao hit na društvenim mrežama

Messi u reklami kultnog filma "Bad Boys", po prvi put ikad javnost ga čula kako priča engleski

Endin Čaušević

Lionelu Messiju život u Sjedinjenim Američkim Državama očito itekako prija jer se najbolji igrač svih vremena pojavio u reklami za popularni film "Bad Boys", a javnost ga je po prvi put mogla čuti kako priča engleski jezik barem na kratko.

Messi je prošlog ljeta odlučio da napusti Evropu gdje je igrao za Barcelonu i PSG, te je odlučio da njegov novi klub bude Inter iz Miamija što je bila poprilično iznenađujuća odluka.

Ipak, argentinski reprezentativac odlučio je da s porodicom ide u Ameriku kako bi imao više slobodnog vremena i manje pritiska javnosti, te izgleda da je uspio da dobije ono što je htio.

Messi je odlaskom u Miami dobio potrebnu "slobodu" kada se pojavljuje u javnosti, te često ga možemo vidjeti s porodicom i u supermarketima što nije bilo slučaj dok je igrao u Barceloni i PSG-u.

Odlazak u Ameriku donio je Messiju i nove izazove jer se dosta češće pojavljuje u reklamama od kojih sigurno zarađuje ogroman novac.

Tako se ovaj put Argentinac pojavio u reklami za novi film franšize "Bad Boys" u kojem glume Will Smith i Martin Lawrence. Riječ je o četvrtom nastavku kultnog filma koji bi se u kinima trebao pojaviti ovog ljeta.

Oglasi

Jasno je da su producenti uložili ogroman novac u reklamu filma jer se pored Messija u reklami pojavljuje i Jimmy Butler. Inače, radnja ovog filma odvija se u Miamiju, te je jasno zbog čega su se odlučili baš za Messija i Butlera.

Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste da je javnost po prvi put čula Messija kako priča engleski jezik. On se u javnosti uvijek obraćao na španskom jeziku, ali u ovoj reklami mogli smo ga čuti kako priča engleski pa makar to bile dvije riječi.

Dio reklame u kojoj se pojavljuje Messi možete POGLEDATI OVDJE.

"Bad Boys", govori Messi u reklami kada se nenajavljeno pojavi na vratima kuće Smitha i Lawrencea.

Naravno, dok je reklama objavljena to je bio dio koji se našao u centru pažnje jer ranije nismo mogli čuti Messija da priča na engleskom jeziku, te i ove dvije riječi su bile dovoljne da društvene mreže bruje o njemu.

Reklama se snimala u jednoj luksuznoj vili u Miamiju, a pored iste Will Smith je objavio još jedan video sa snimanja gdje je Messi bio u centru pažnje.

Inače, četvrti nastavak filma "Bad Boys" u kinima i na streaming platformama bit će dostupan 7. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi