Je li Modrić sramežljiv? Brineti je odmah udovoljio: "Sve što želim za Božić je da Luka..."

Susret na gala večeri

Je li Modrić sramežljiv? Brineti je odmah udovoljio: "Sve što želim za Božić je da Luka..."

Admin Čaušević

Luka Modrić je početkom sedmice proglašen za najboljeg veznjaka u protekloj deceniji po izboru madridskog lista AS. Tom prilikom upriličena je i gala večer na kojoj je hrvatski fudbaler bio u centru pažnje. 

Nakon što je primio nagradu za najboljeg veznjaka u minuloj dekati gotovo svako je želio zajedničku fotogafiju sa Modrićem, a među njima je bila i jedna od poznatijih navijačica Reala.

Dopadljiva Luci je jako popularna na društvenim mrežama, tako je na Instagramu prati više od 600.000 fanova te redovno izvještava o Real Madridu.

Tako je bilo i u ponedjeljak, a prisustvo na gala večeri je iskoristila i za zajedničku fotografiju sa Modrićem. Prišla je Hrvatu, a veznjak je bez razmišljanja ispunio njenu prvu želju.

A da li će i drugu? To će pokazati vrijeme. Pošto je atraktivna brineta objavila kratki video druženja sa Modrićem uz želju: "Sve što želim za Božić je da Modrić produži ugovor sa Realom.

Oglasi

Sada već legendarnom fudbaleru ugovor ističe na kraju sezone i za sada nema naznaka oko produženja, čak je i sam Modrić odlučio da ne priča o tome.

"Živim u sadašnjosti, fokusiran sam potpuno na ono što imam trenutno. Vidjet ćemo šta će se desiti u budućnosti. Pokušavam uživati svaki dan u svakom treningu. Veoma sam sretan jer igram u najboljem klubu na svijetu", rekao je Hrvat.

Modrić je član Real Madrida od 2012. godine, ali sve upućuje na to da će se kroz nekoliko mjeseci dvije strane rastati nakon prekrasne avanture.

Već mjesecima se spominje mogući transfer Modrića u Saudijsku Arabiju, ali čini se da su u novoj obećanoj zemlji odlučili smanjiti svoj interes, barem kada je u pitanju ponuđena plata.

Tako su ljetos Saudijci Modriću nudili čak 200 miliona eura da pristane na dolazak, ali sada je ta ponuda spala na "skromnih" 15 miliona po sezoni.

Za očekivati je da se osvajač Zlatne lopte u narednim mjesecima potpuno fokusira na ostatak sezone u Realu te Evropsko prvenstvo poslije čega bi trebao donijeti konačnu odluku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Almir5556
Od 01.01.2024 ovaj portal ce se zvat modricmodric.ba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi